Hello! vam poklanja

Hello! vam poklanja

Autor: | 20/05/2019

0

Osećate da vam je neophodno da budete u stalnom pokretu? Želite da probudite sportistu u sebi? Smatrate da je proleće idealno vreme da se aktivirate? Poslednja HELL inovacija izmišljena je upravo za vas! Od nedavno je na tržištu Srbije dostupno novo funkcionalno energetsko piće HELL ENERGY Active, savršen izbor za one koji su posvećeni sportu i aktivnom životu, ali ne žele da se odreknu svog omiljenog energetskog napitka.

Kvalitet, bogat kompleks vitamina B i sadržaj kofeina su nešto na šta su potrošači HELL-a već naviknuti. Odsustvo konzervanasa takođe. Međutim, ono što posebno izdvaja HELL ENERGY Active je čak 60% manje šećera u odnosu na uobičajenih 10,9g/100ml, uz prijatan citrus-tuttifrutti ukus i dodatak L-karnitina i BCAA aminokiselina. U skladu sa inovativnim sastavom ovog funkcionalnog napitka je i slogan "Vreme je da se aktivirate" kojim kompanija želi da podstakne sve da počnu da više brinu o sebi, da budu fit, aktivni i da vežbaju što više, jer redovno vežbanje poboljšava kvalitet života jačanjem imunog sistema i smanjenjem stresa, a takođe ima pozitivan efekat na osećaj opšteg raspoloženja.*

Osvojite HELL ENERGY ACTIVE PROMO PAKET! Pred predstojeću letnju sezonu nagrađujemo troje čitalaca sa po jednim paketom proizvoda koji sadrži peškir, majicu, kačket, termos, šejker i energetsko piće HELL ENERGY Active.

Inače, HELL ENERGY, mađarski brend energetskih pića, prisutan je u više od 50 zemalja širom sveta i proizvodi 4,5 miliona konzervi bezalkoholnih pića dnevno u sopstvenoj fabrici u mestu Sikso, jednoj od evropskih najmodernijih fabrika ove vrste koja poštuje najrigoroznije standarde u oblasti bezbednosti hrane, poput FSSC 22000. Oslanjajući se na vrhunski proizvodni pogon, visok kapacitet proizvodnje i primenu inovacija HELL je u poslednjih 10 godina izgradio sopstvenu priču o uspehu i sada se smatra jednim od najvećih svetskih brendova u kategoriji energetskih pića.

Ako želite da osvojite HELL ENERGY Active promo paket sve što treba da uradite je da ostavite komentar sa pominjanjem #hellenergy ispod posta na našoj Fejsbuk stranici! Tri najbolja komentara će biti nagrađena, a imena dobitnika saopštena u petak.

hellomagazin.rs Promo
Tagovi: hell energy

Najnovije vesti