Dejan Stanković već 18 godina voli lepu Anu: Ona je potez moje karijere!

Dejan Stanković već 18 godina voli lepu Anu: Ona je potez moje karijere!

Autor: | 20/05/2019

0

Proslavljeni fudbaler Dejan Stanković svojim najvećim životnim uspehom smatra izgradnju skladne porodice sa suprugom Anom, sa kojom ima sinove Stefana, Filipa i Aleksandra.

Nekadašnja fudbalska zvezda Dejan Stanković sa Anom je u braku 18 godina i ponosno ističe da mu je ona najveća životna podrška.

- Nedavno sam rekao da je ona potez moje karijere i zaista je tako. Ana je ljubav, podrška, oslonac, vera i nada - rekao je Stanković za magazin Gloria.

Na pitanje da li je trojici naslednika strog otac, slavni sportista kaže:

- Ne razmišljam o tome da li sam strog ili blag, želim samo da imaju osmeh na licu i da budu srećni. Greške su sastavni deo svake karijere, bez njih je nemoguće postići uspeh. Zato neka slobodno greše, ali neka budu svesni gde su i kako pogrešili, da bi to kasnije mogli da isprave. Ne bi trebalo ponavljati grešeke, ali grešiti je sasvim u redu.

Dejanova supruga Ana, inače, ne voli da se eksponira u javnosti, veoma je posvećena porodici, nije veliki ljubitelj mode, vreme provodi sa porodicom i nema kućnu pomoćnicu koja joj pomaže u obavezama oko domaćinstva.

Inače Dejan Stanković je 13. maja primljen u Kuću slavnih fudbalskog kluba Inter iz Milana.

„Prijem u kuću slavnih Intera je zaista veliko, životno priznanje na koje sam veoma ponosan i koje mi mnogo znači. Ovakva priznanja, u sportskom smilsu, daju neku vrstu besmrtnosti i to me čini vrlo srećnim. Hvala pre svega mojoj porodici, prijateljima, brojnim saigračima i trenerima iz Intera, ali i porodici Morati što su mi pomogli da dođem i budem tu gde jesam, u Kući slavnih velikog kluba kao što je Inter. Godine provedene u Interu bile su sigurno najuspešnije u mojoj karijeri, jer o tome svedoče trofeji, a samim tim i za mene najlepše – rekao je Stanković.

https://www.instagram.com/p/Bxah0EyhwNd/

hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: dejan stankovic