Tijana Dapčević ponosna na sestru: Tamara je napravila veliki uspeh, bila je stvarno na visini zadatka

Tijana Dapčević ponosna na sestru: Tamara je napravila veliki uspeh, bila je stvarno na visini zadatka

Autor: | 19/05/2019

0

Pevačica Tamara Todevska zauzela je osmo mesto na ovogodišnjoj Evroviziji i time ostvarila najbolji plasman svojoj državi u dosadašnjem učešću na prestižnom muzičkom takmičenju, a njena rođena sestra Tijana Dapčević ne krije koliko je ponosna zbog toga.

- Jako sam ponosna na sestru koja je doživela uspeh i Makedoniji donela 8. mesto. prvi put u istoriji. Od kada je Makedonija nezavisna se nije desilo da ima tako dobar plasman. Do samog kraja je bila prva i onda se desio taj momenat glasanja publike koji mi uopšte nije jasan, ali nema veze, kako god - kaže Tijana Dapčević za Blic i poručuje svima da je s razlogom najponosnija sestra na svetu:

- Ja sam ponosna sestra, ona je napravila veliki uspeh, bila je stvarno na visini zadatka. Maestralno je donela sve, ne samo polufinale i finale, nego svih 15 dana koliko je bila u Tel Avivu. Svim srcem smo svi uz nju, pogotovo ja i moj sin Vuk. Ja sam najponosnija sestra na svetu.

Tamara Todevska sinoć je oduševila čitavu Evropu, a nakon glasanja stručnog žirija našla se na drugom mestu u finalu Evrovizije. Zatim su usledili glasovi publike, te je u konačnom zbiru Severna Makedonija završila na osmom mestu, dok je pobedu odnela Holandija.

hellomagazin.rs Andres Putting/Thomas Hanses/Facbook/TijanaDapcevic