Da se Madona našla među takmičarima na Evroviziji, ne bi osvojila ni jedan poen? (video)

Da se Madona našla među takmičarima na Evroviziji, ne bi osvojila ni jedan poen? (video)

Autor: | 19/05/2019

0

Iščekivani Madonin nastup na ovogodišnjoj Evroviziji postao je tema dana na društvenim mrežama, a 60-godišnju kraljicu popa, koja je muku mučila da pogodi ton, nemilosrdno ismejavaju na društvenim mrežama...

Kraljica provokacija i ovoga puta je odlučila da uzburka vode, pa su prateći plesači u jednom trenutku nastupa na sceni nosili izraelsku i palestinsku zastavu, čime je razljutila i organizatore koji su potvrdili da to nije bilo unapred pripremljeno.

'Evrovizijsko muzičko takmičenje nije politički event i Madonu smo s tim upoznali', stoji u službenom saopštenju organizatora.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by david (@rebelboy031000) on May 19, 2019 at 5:04am PDT

Ali to je ipak donekle ostalo u seni njenog nastupa u kojem su do izražaja došle njene slabašne vokalne sposobnosti.

Prvo je otpevala pesmu 'Like a Prayer', hit star 30 godina, ali to nije zvučalo ni približno onako kao što bi trebalo. Madona je muku mučila da pogodi ton, a ništa manje 'impresivan' nije bio ni njen nastup s reperom Quavom, s kojim je izvela novu pesmu 'Future'.

Bilo je to dovoljno da se užare društvene mreže, a komentari su bili svakakvi.

'Kakvo sramoćenje', 'Je li ovo sahrana Madonine karijere', 'O bože, Madona je izgubila glas', 'Nula bodova za Madonu', samo su neki od komentara.

Ali, našlo se i onih koji su stali u njenu odbranu, tvrdeći da umetnici ne trebaju da imaju samo glas, već i da znaju da prenesu poruku, pozdravivši njen politički istup.

https://www.instagram.com/p/BxoJ_DGBjcp/

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Najnovije vesti