Skandal potresa kraljevstvo: Norveška princeza zaljubljena u biseksualnog šamana! (foto)

Skandal potresa kraljevstvo: Norveška princeza zaljubljena u biseksualnog šamana! (foto)

Autor: | 16/05/2019

0

Pošto se nakon četrneest godina braka razvela od supruga Arija Bena, s kojim ima tri kćeri, norveška princeza Marta Luiz, koja je četvrta u naslednom tronu za krunu, javnosti je, i to putem Instagrama, otkrila svoju novu ljubav - šamana Dureka, pravog imena Derek Verret, kojeg je predstavila kao svoju srodnu dušu.

Dotični šaman trenutno je u Norveškoj gde će joj se pridružiti na turneji, za koju se prodaju ulaznice i to od oko 7000 dinara pa sve do gotovo 16.000 dinara! Naime, princeza Marta Luiz odavno tvrdi kako komunicira s anđelima, te na tu temu ima brojna gostovanja na kojima priča o tome, a sada će sve odraditi zajedno sa svojim novim izabranikom.

Kada i gde su se upoznali, javnosti nije poznato, ali postoje fotografije još iz novembru prošle godine na kojima su zajedno. Navodno je princeza 'koristila' njegove usluge, odnosno bila mu klijentkinja, kada su ljubavne iskre među njima 'eksplodirale'.

https://www.instagram.com/p/BxX_iR-Bf_x/

Kako govore bliski šamanovi prijatelji, ljubavne afere s klijentima nikada mu nisu bile na pameti, ali kada je upoznao norvešku princezu, jednostavno nije mogao da joj odoli. 'Oboje veruju da se poznaju iz prošlih života, dok u ovom trebaju zajedničkim snagama pomoći u 'isceljivanju sveta'. Durek veruje da je u prošlom životu bio kralj i da su on i princeza Marta bili u braku u nekoliko prošlih života.'

Šaman Veret u Oslo je stigao zajedno sa svoje dve nećake, a dočekala ih je upravo sama princeza, koja se s njima srdačno izgrlila. Inače, objava njihove ljubavne veze stigla je u vreme kada je on započeo sa promocijom svoje najnovije knjige 'Spirit Hacking', a koja bi svetlo dana trebala da ugleda u oktobru ove godine.

Inače, o šamanu se zna da je rođen 1974. godine u Sakramentu, a on sam tvrdi kako je već kao petogodišnjak shvatio da ima šamanske moći, iako je u sve to ušao sa 11 godina. Uveren je kako mu je vezu s princezom predvidela već njegova majka, a za sebe kaže kako podjednako voli muškarce i žene.

- Kada sam bio tinejdžer majka mi je rekla da će jednog dan osoba iz kraljevske porodice iz Norveške pronaći upravo mene i doneti mi neverovatnu sreću. Rekla mi je da će to biti princeza....bila je u pravu, jer me moja srodna duša pronašla - napisao je na svom Instagram profilu.

https://www.instagram.com/p/BxX_WALBtIP/

Pošto je godine proveo učeći o isceljivanju, Durek je stvorio poprilično veliki krug poštovalaca oko sebe, među kojima su i brojni poznati poput Gvinet Paltrou i Nine Dobrev. Redovni je gost u mnogobrojnim holivudskim emisijama, na svojoj službenoj stranici prodaje svoje meditacije, dok se njegove knjige mogu pronaći i na Amazonu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shaman Durek (@shamandurek) on Apr 25, 2019 at 9:36am PDT


Neku stručnu školu nema završenu, a 1993. čak je i uhapšen, ali nije poznato iz kojeg razloga. Priznao je da je kao dečak dobio sestrin transplatiran bubreg, ali i da se pre nekoliko godina, nakon meseci provedenih u komi, vratio među žive. Pojedinosti i detalji oko toga nisu poznati javnosti.

https://www.instagram.com/p/Bw0A7dTh17V/

'Kada sam se probudio iz kome, rekli su mi da više nikada neću hodati i da mi je ostalo tek mesec dana života. Sedam različitih specijalista reklo mi je da nema nade. Ali, posetila su me moćna bića koja su mi donela poruku šta i kako moram u svojoj glavi napraviti kako bi preživeo sve', rekao je svojevremeno šaman.

https://www.instagram.com/p/BvzO_c_CTZw/

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Pročitajte još

Najnovije vesti