Kad trač postane istina: Razilazi se jedan od najlepših parova Holivuda?

Kad trač postane istina: Razilazi se jedan od najlepših parova Holivuda?

Autor: | 16/05/2019

0

Bredli Kuper i Irina Šajk navodno su prekinuli i odlučili da svako krene svojim putem, vest je o kojoj se poslednjih dana piše sve češće.

Jedan od najlepših Holivudskih parova, manekenka i glumac već neko vreme ne žive zajedno, piše MTO News. Iako se nagađalo da je sve to zbog glumice i kantautorke, Lejdi Gage, s kojom je Bredli provodio dosta vremena zbog filma "Zvezda je rođena", nepoznat izvor kaže da je razlog nešto sasvim drugo.

Razlog zbog kojeg su se razišli, navodno je želja manekenke da detalji o njihovoj vezi budu javni što se glumcu ne sviđa. Bredli bi, naime, voleo da drži privatni život podalje od društvenih mreža i očiju javnosti. Njihov brak ne funkcioniše već neko vreme, još i pre govorkanja o aferi zbog kojeg su prozivali zgodnog glumca i pevačicu.

Irina na društvenim mrežama u poslednje vreme objavljuje provokativne fotografije, a na Met Galu došla je sama, bez pratnje. Zadnji put su u javnosti viđeni na dodeli Oskara koja se održala u februaru ove godine. Bredli i Irina zajedno su od 2015. godine, a imaju i dvogodišnju kćer o čemu ne pričaju često u medijima.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Pročitajte još