Aleksandra Prijović se vratila muzici, ali i stala na kraj tračevima!

Aleksandra Prijović se vratila muzici, ali i stala na kraj tračevima!

Autor: | 16/05/2019

0

Aleksandra Prijović (23) vratila se poslu dva meseca nakon rođenja sina Aleksandra, a u sredu, 16. maja, snimala je prvi spot nakon duže pauze.

Kako kaže, raduje se jer joj je posao mnogo nedostajao, a prva pesma koja će izaći posle pauze brza je i vesela.

- Baš sam srećna što snimam spot i jedva čekam da pesma izađe! Pesma je vesela, pozitivna, za klubove... Super je pesmica! Jako sam uzbuđena, jedva sam čekala da se vratim. Ja svoj posao volim najviše - kaže Aleksandra.

S obzirom na to da je u poslednjih nekoliko dana, naročito od kada se plasirala u inale Evrosonga, glavna tema Nevena Božović, Aleksandru smo pitali da li je ispratila nastup i kako ga komentariše.

- Pošto sam kasno legla, pripremala sam se za danas, odgledala sam nešto kratko na telefonu... Čestitam joj ovim putem! Ja znam kako ona peva, slušala sam je i pre. Čestitam joj još jednom i želim joj sve najlepše! - poručila je.

Kada je ona konkretno u pitanju, ptiča koja je uzburkala javnost jeste ta da ju je muž Filip Živojinović (33) varao, i to tokom trudnoće. Međutim, ona kaže da misli da je to potpuno nemoguće.

- S obzirom na to da smo mi 24 sata zajedno, ne znam kako je to mogao da uradi! (smeh) Možda dok sam ja spavala... Ako jeste uspeo, svaka mu čast - rekla je Aleksandra, smejući se.

hellomagazin.rs ATA Images

Najnovije vesti