Voditelj zanemeo: Kijanu Rivs u emisiji otkrio sta se dešava posle smrti (video)

Voditelj zanemeo: Kijanu Rivs u emisiji otkrio sta se dešava posle smrti (video)

Autor: | 14/05/2019

0

Životna priča glumca Kijanu Rivsa može da posluži kao scenario za vrhunsku dramu. Otac ga je napustio kada je imao samo tri godine, a poslednji put ga je video kada je imao 13. Majka mu je bila striptizeta i udavala se još tri puta, te su Kijano i njegova rođena sestra Kim odrastali uz nekoliko očuha.

View this post on Instagram

90s Keanu Reeves = style crush . . . . . . #keanureeves #90sfashion #style #throwback #90s

A post shared by Paul Madley (@paul.madley) on May 13, 2019 at 1:09pm PDT


Godine 1998.  preživeo je porodičnu tragediju. Sa tadašnjom devojkom Dženifer Sim čekao je dete koje su izgubili u osmom mesecu trudnoće. Godinu dana kasnije Dženifer je nastradala u saobraćajnoj nesreći.   Tokom snimanja nastavka "Matriksa", Kijanu je saznao da mu je sestra obolela od leukemije, pa je napustio snimanje kako bi bio uz nju tokom lečenja.


Zbog svih tragičnih događaja koji su mu obeležili život Kijanu Rivs važi za glumca koji živi u svom mikrosvetu. Retko daje intervjue, a tokom nedavnog gostovanja u emisiji “The Late Show” Stivena Kolberta dotakao se i teme smrtnosti.

Govoreći o svom novom filmu “Bill & Ted” , glumac je izjavio da od sposobnosti glavnih likova da napišu pesmu, zavisi ceo svet

-Ako ne uspeju, to je kraj celog svemira, to je kraj vremensko-prostornog kontinuuma, rekao je Rivs što je voditelja navela da ga pita šta misli da se događa posle smrti.

-Znam da ćemo onima koji nas vole nedostajati - rekao je Kijanu nakon što je razmislio.

Hellomagazin.rs/M.M Guliver/Getty, Instagram
Tagovi: kijanu rivs

Pročitajte još