Neverovatni zahtevi sestara Kardašijan-Džener za dadilje dece: Da li biste ovo trpeli za 100.000 dolara godišnje?

Neverovatni zahtevi sestara Kardašijan-Džener za dadilje dece: Da li biste ovo trpeli za 100.000 dolara godišnje?

Autor: | 11/05/2019

0


Kardašijan/ Džener klan zahteva angažovanje mnogo dadilja za svu njihovu decu, piše Radar online.

Mama Kris Džener, je zadužena za zapošljavanje novih dadilja. Svaka sestra Kardašijan, ima najmanje po 3 zaposlene dadilje koje imaju puno radno vreme u poznatoj porodici.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Mar 31, 2019 at 3:04pm PDT


Kortni, Kim, Kloi i Kajli nikad nisu krile da žele mnogo dece, ali o njihovoj deci one same najmanje brinu. Kako bi uskladile majčinstvo i posao, ove rijaliti zvezde su angažovale dadilje koje plaćaju 100.000 dolara godišnje (svaku od njih)!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Apr 8, 2019 at 9:15am PDT


Kada je Kloi prošle godine rodila kćerku Tru, u nekoliko navrata je fotografisana sa dadiljom koja se od nje nije razdvajala. Fanovi su tada kritikovali starletu koja ne može bez dadilje svoje kćerke, ali Kloi to nije demantovala. Naprotiv, ona je navela kako ne može sama da se izbori i kako joj je pomoć dadilje neophodna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on Apr 17, 2019 at 7:13am PDT


Kanje je davao dadilji svaki dan 2.000 dolara na ruke kako bi tokom noći čuvala Nort, jer Kim ne sme da se "stresira" i ustaje noću da smiri dete koje se budi i plače, piše Stil.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Dec 26, 2018 at 3:14pm PST


Kortni ima drugačije zahteve. Naime, najstarija Kardašijanka zahteva da joj se dadilja obraća sa "madam" i ako to ne učini, odmah je otpusti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on Mar 3, 2019 at 7:49am PST


Kajli ne žali kada su dadilje u pitanju. Da bi njena kćerka (1) imala sve potrebno, Kajli je zaposlila 4 dadilje koje se o njoj danonoćno brinu. Pošto Kajli zazire od bakterija, od svojih dadilja očekuje da ruke peru što češće.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Mar 22, 2019 at 2:53pm PDT


Kim zahteva da njeni zaposleni uvek idu iza nje, a to uključuje i dadilje. Tokom jedne večere u restorano, primećeno je da njena kćerka jede za drugim stolom sa dadiljom, dok je Kim sedela odvojeno.
Kardašijanke imaju zlatno pravilo: Dadilje moraju biti uvek dostupne i spremne da odmah krenu na put (gde god starlete moraju da idu). A najvažnije je da dadilja nije zgodna ni lepa kako njihovi muževi i ljubavnici ne bi došli u iskušenje da se zaljube u dadilju.

Hellomagazin.rs Cover/Images/Instagram
Tagovi: kardašijanovi