Ovako su se Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez pripremali za Met Gala uz Versace tim! (video)

Ovako su se Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez pripremali za Met Gala uz Versace tim! (video)

Autor: | 09/05/2019

0

Jedan od najprestižnijih događaja u Njujorku, Met Gala, ove godione je imao zanimljivu temu pod nazivom "Camp: Notes on Fashion", a poznati su zaista nadmašili sva očekivanja.

Par koji redovno izaziva najviše pažnje svakako su Aleks Rodrigez i Dženifer Lopez koji su se pojavili savršeno usklađeni u Versace kreacijama. Ali kako je izgledala priprema pred odlazak i kakve je to muke imao Aleks?

Kao bivši igrač bejzbola, Aleks ima sjajnu figuru i u dobroj je formi, ali njegova lepša polovina je uvek korak ispred njega i teško ju je pratiti. Da bi bio u skladu sa njenim izborom garderobe za to veče, Aleks je morao da smrša kako bi se "upakovao" u bledo ružičasti Versace sako! Vežbao je, jeo manje, išao na jogu, ali i hodao ulicama Njujorka u joga odelu specijalno napravljenom za znojenje i gubljenje kilograma.

Dok su se oko Dženifer trudili njih 14, Aleks se borio sam sa manžetnama, košuljom, negodujući kako jedva čeka da sve prođe i naglašavajući da neće da ide ni na kakav afterparti, jer ima sastanak sa ogromnom picom!

- Moja žena je toliko lepa, a nosiće neku ogromnu metalnu periku, šta ja onda da radim, da nosim masku? A oko nje je čitav tim, a ja sam sam ovde... - jadao se Aleks.

Ipak, krajnji ishod je zaista fenomenalan i njih dvoje su izgledali naprosto savršeno. A ovaj snimak otkriva i koliko su preslatki kada su zajedno i koliko se vole...

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Najnovije vesti