Džordž Kluni: Moji blizanci već sada znaju abecedu na italijanskom i engleskom

Džordž Kluni: Moji blizanci već sada znaju abecedu na italijanskom i engleskom

Autor: | 08/05/2019

0


Holivudski glumac Džordž Kluni se dugo opirao iskustvu braka i očinstva, ali je susret sa advokaticom za ljudska prava Amal Alamudin promenio njegove životne stavove. Amal je toliko savršena i uspešna da su mnogi govorili kako je glumac "upecao" nju, a ne ona njega, kako se u prvi mah činilo. Venčali su se 2014. godine u Veneciji, a pet godine kasnije, Džordž tvrdi da je ona prosto savršena.


-Amal je prva odvela pripadnike ISIL-a pred sud, brani Jezide zbog genocida kojeg su doživeli i pokušava da izvuče Rojtersove novinare iz Mjanmara , a uz to je savršena majka i predivna supruga i zbog toga se osjećam kao da sam dobio premiju na lotu - priznao je glumac.

Amal i Džord su 2017. godine dobili blizance  Elu i Aleksandera i ponosni tata se pohvalio kako već znaju ono što ni on ne zna.


-Oni su dobra i srećna deca. Puno se smeju i već sada izvode nestašluke. Stavljaju maslac od kikirikija na svoje cipele i to im je jako smešno. Iako su blizanci, oni imaju sasvim različit karakter i jako su pametni i zabavni.  Već sada znaju abecedu na italijanskom i engleskom jeziku, a to ni ja ne znam, našalio se oskarovac.

Hellomagazin.rs/M.M Guliver/Getty, Instagram

Najnovije vesti