Komšiluk voli Lepu Brenu: Ona je divna žena, ali Boba, on je još bolji!

Komšiluk voli Lepu Brenu: Ona je divna žena, ali Boba, on je još bolji!

Autor: | 05/05/2019

0

Do kuće Lepe Brene u beogradskom naselju Bežanijska kosa nije teško doći. Osim što se nalazi na samom početku tog velikog dela grada, vidljiva je i iz aviona. Po svojoj spoljašnjosti ne podseća ni na jednu koja se nalazi u blizini, a u dvorištu se nalaze i druge, manje kuće i pomoćni objekti, kao i bazen.

Komšije najveće muzičke zvezde bile su i te kako raspoložene da pričaju o njoj, jer kako kažu, Brena je najbolja.

- Brena i cela njena porodica su divni. Deca su lepo vaspitana, kulturna... Boba je uvek nasmejan i ljubazan, a ona, kada god je tu, šeta i trči sa nama na igralištu iza njene kuće - priča za Alo komšija.

- Ovo je sve njeno. Produžila je plac, kupila je još zemlje i napravila još četiri kuće u dvorištu - rekao je ljubazni komšija i pokazao dodatne objekte, ali i igralište na kojem Brena džogira.

- Jedna kuća služi kao poslovni prostor, u drugoj je tursko kupatilo, bazen, ima jedna za poslugu... Prva postavka „Zvezda Granda“ živela je kod Brene. To ljudi ne znaju. Sva deca koja nisu bila iz Beograda, a takmičila su se, spavala su kod nje - kaže komšija, koji je insistirao na tome da ostane anoniman, a onda nam je otkrio da se seća dana kada je kidnapovan Brenin sin Stefan.

- Tog dana sam bio kod nekog prijatelja i tuda sam šetao, a ona je bila sa Stefanom u dvorištu. On je bio mali, dečkić, igrao se i trčkarao. Brena je ušla u kuću da uzme nešto, a ja sam video da se neki besan auto parkira pored. Stadoše i pitaše neku ženu koja je Brenina kuća i ova im pokaza jer kome je moglo da padne na pamet šta će se desiti samo nekoliko minuta kasnije... Uskoro su se čuli kuknjava, vriska i plač... Odzvanja mi i danas u ušima, dve decenije kasnije - priseća se vremešni gospodin.

- Kad je preživela to kidnapovanje, živeće 150 godina! - zaključuje on.

Kako je otkrio komšija, Brena i Boba su svoju vilu pazarili od tadašnjeg ministra.

- Prvi ministar u privatnom sektoru, profesor Đukić, bio je vlasnik ove kuće, koja je sada Brenina. Prodao im ju je za milion maraka. Danas kuća vredi mnogo više jer je Brena kupila još zemlje i sada ima oko pola hektara placa - objasnio je komšija.

Jedna od komšinica popularne pevačice za Alo! kaže da je porodica Lepe Brene predivna, a da je Boba posebna priča.

- Brena je divna žena, ali Boba, on je još bolji. Verujte mi na reč. Jednostavan je, komunikativan, uvek nasmejan... Kad ode u prodavnicu, šali se sa svima…Na primer, kupi tri hleba i dok bira šta će još staviti u korpu, on jedan pojede - ispričala nam je kroz smeh ljubazna komšinica. Tu nam je priču potvrdila i prodavačica iz radnje u kojoj Živojinović pazari te dodala da je Boba, osim što je šarmantan, veoma galantan. - Uvek ostavi bakšiš, nikad ne čeka kusur - kratko je dodala prodavačica.

hellomagazin.rs Mirko Tabašević/Luka Šarac

Slične Vesti

Najnovije vesti