U Srbiji se tikvice najčešće jedu pohovane ili punjene, ali mogu biti i sjajne u salati – probajte i uverite se!
Sastojci:
Kašika maslinovog ulja
Pola kašičice rendane kore limuna
Kašika limunovog soka
Pola kašičice soli
Malo bibera
Tri zelene tikvice srednje veličine
50 grama feta sira
Priprema:
Za preliv u manjoj posudi pomešajte maslinovog ulje, rendanu koru limuna, limunov sok, so i biber.
Tikvicu oljuštite, a zatim je isecite dužinom na veoma tanke listove i poređajte na tanjir ili u neku posudu. Odozgo nalijte preliv, promešajte, a zatim odozgo stavite sir.
Pročitajte još
Delta Auto grupa otvorila najsavremeniji multibrend servisni centar u zemlji
Delta Auto grupa otvorila najsavremeniji multibrend servisni centar u zemlji
18/04/2024
Saznajte višeProleće u dvorištu Verice i Veljka podno Avale, na samom ulazu u raj čeka vas iznenađenje FOTO
Dvorište Verice Rakočević je predivno
18/04/2024
Saznajte višeSok od nara je moćan zaštitnik: 5 razloga zbog kojih je važno da bude jutarnja rutina
Sok od nara čuva zdravlje
18/04/2024
Saznajte višeBogata je kalcijumom i magnezijumom, a ne goji: Tajna vitke linije Ive Štrljić je u ovoj namirnici
Užina Ive Štrljić je ovo povrće
17/04/2024
Saznajte više