Požrtvovana majka: Kako je Sanja Kužet odlučila da li da se njen sin operiše

Požrtvovana majka: Kako je Sanja Kužet odlučila da li da se njen sin operiše

04/05/2019

0

Da su majke spremne da učine sve za svoju decu, dokazuje i primer voditeljke "Zvezda Granda" Sanje Kužet, koja je zbog svog starijeg sina uradila nešto nesvakidašnje.  Naime, dečak je imao problema sa krajnicima, a dilemu oko toga da li treba da se operiše ili ne, požrtvovana mama je rešila tako što se i sama podvrgla tom hirurškom zahvatu.

 

- Njegova boljka su bili uvećani krajnici, često je imao antibiotske terapije. Mišljenja lekara su bila različita, neki su govorili da treba sačekati sa operacijom. Pre četiri godine, kada je on imao šest, odlučili smo da mu operišemo krajnike, ali sam dva meseca pre njega sebi operisala krajnike. Rekla sam: "Prvo ću ja da vidim šta i kako". - ispričala je svoje iskustvo Sanja Kužet u emisiji “Na prvom mestu” na TV Prva.

Kako posle operacije njen stariji naslednik nije imao probleme ona je odlučila da i mlađem sinu operiše krajnike već pre prvog rođendana.


- Posle operacije više nije bilo problema - rekla je ona i dodala da se zbog toga veoma lako odlučila da mlađem detetu pre prvog rođendana operiše krajnike.

- Sa mlađim sinom, koji sad ima dve godine, čim smo uočili prve naznake obolelih krajnika, oko sedmog meseca, nismo želeli da čekamo i pre prvog rođendana smo suprug i ja odlučili da ga operišemo. Naravno, na preporuku lekara. Usudili smo se da tako malo dete uvedemo u totalnu anesteziju, to je roditeljima najstresnija situacija, ali kad verujete lekarima, stručnjacima, nema razloga za strah. Samo dve nedelje posle operacije proslavili smo mu prvi rođendan, a njemu je bilo bolje - ispričala je voditeljka.

 

Hellomagazin.rs/Marija Milenković Mirko Tabašević, Instagram
Tagovi: sanja kužet

Najnovije vesti