Kajli Minog o vezi sa Majklom Hačinsom: Bila sam voljena ali i tužna, zato je valjda sve propalo

Kajli Minog o vezi sa Majklom Hačinsom: Bila sam voljena ali i tužna, zato je valjda sve propalo

Autor: | 03/05/2019

0

Pop zvezda Kajli Minog progovorila je o vezi s frontmenom benda INXS Majklom Hačinsom uz ocenu da ju je ta veza iz pop princeze pretvorila u fatalnu divu.

Kajli kaže da je Hačins bio “mračan i opasan momak, a ona čista, dobra devojka”.

Pevačica je u novom dokumentarcu "Mystify: Michael Hutchence", premijerno prikazanom prošle nedelje na filmskom festivalu u Tribeki, prvi put otkrila detalje o vezi koja je trajala od 1989. do 1991. godine.

-Seks, ljubav, hrana, droga, muzika, putovanja, knjige, šta god možete da zamislite, sve je hteo da isproba. Kao njegova devojka i ja sam veliki deo toga doživela s njim. Definitivno je nešto probudio u meni, rekla je Kajli Minog.

Upravo je s njim ušla u klub ljudi koji su imali seks u avionu. Očevidac je bio i australijski premijer Bob Houk, koji je sedeo blizu njih, prenosi Sun.

Međutim, i pored tolike hemijske privlačnosi, veza nije mogla da opstane.

Upoznali su se na nastupu INXS-a u rodnoj Australiji, a on ju je pozvao u hotel odmah posle koncerta. Kajli je rekla da se odmah uz njega osećala bezbedno i zaštićeno. Od tog momenta, Kajli je bila spremna da isprobava nove stvari s njim.

-Bio je nezasit i znatiželjan, i za dobre i za one loše stvari. Otvorio mi je ceo novi svet. Većina toga vrtela se oko uživanja i zabave, budimo iskreni. Osećala sam se voljeno, ali i tužno. Zato je valjda sve bilo osuđeno na propast, rekla je.

Do 1991. njihova veza postala je klimava pa je Kajli iz Japana odletela za Njujork samo da bi raskinula s njim uživo. Ona ni danas ne zna da kaže zbog čega je to uradila.

-Pao je na pod i plakao. Nisam znala šta da radim, nije mi bilo jasno šta se događa. Samo znam da je bio slomljen. Nikad ranije nisam videla nekog muškarca u takvom stanju. Otišla sam prilično zbunjena, bilo mi je jako teško i znala sam da je to to. Slomio mi je srce. Moram da priznam da sam još dugo bila povređena i depresivna, ispričala je ona.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani...

 

View this post on Instagram

 

A post shared by taking you back in time ? (@80sradical) on May 1, 2019 at 5:05pm PDT


Ubrzo posle raskida, Hačins je ušao u vezu s danskim supermodelom Helenom Kristensen. U vreme dok je bio kod nje u Danskoj 1992, potukao se s taksistom. Vraćali su se prilično pijani i drogirani iz provoda kad su na ulici stali na put taksisti. Kada je pevač hteo da se pomeri, taksista je izašao iz automobila i premlatio ga tako da je glavom udario u pločnik i zadobio frakturu lobanje i oštećenje mozga.

Nekoliko dana je odbijao da ode kod lekara, zbog čega je potpuno izgubio čulo mirisa, a delimično i ukusa. Helena je ispričala da je proveo skoro mesec dana ležeći u mraku u njenom domu “povraćajući krv i odbijajući hranu”. Postao je “mračan i ljut”, svedoči bivša manekenka u dokumentarcu, a biografi tvrde da je to bio okidač za depresiju koja će ga pratiti do kraja života.

-Onesvestio se i krenula mu je krv iz usta i uveta. Mislila sam da je mrtav. Došli smo u bolnicu, ali je tada postao agresivan. Doktori su pokušavali da mu pomognu, ali on ih je sve gurao,  opisala je Helena.


Razišli su se 1995. kad ju je on varao sa voditeljkom i novinarkom Polom Jejts. Ona je u to vreme još bila u braku s Bobom Geldofom, s kojim je imala troje dece. Sledeće godine se razvela od Geldofa, a dva meseca kasnije rodila je Majklovu kćerku Hevenli Hirani Tajger Lili. U filmu se opisuje da je zbog svega toga Majkla razdirao osećaj krivice jer je sam doživeo razvod roditelja i njegove ružne posledice. Imao je osećaj da on radi istu stvar.

I mediji, koji su ga dotad obožavali, počeli su da ga doživljavaju kao rasturača brakova. Istovremeno, opadala je popularnost INXS-a. Pola i on su već postali ozbiljni zavisnici, a njegovo mentalno zdravlje je propadalo. S INXS-om je 1997. odlučio da krene na turneju povodom 20. godišnjice benda i promocije novog albuma ‘Elegantly Wasted’.

Dok su bili u Australiji, Majkl je tražio od Pole da ga poseti s njihovom kćerkom Tajger Lili i ostalom decom, ali Bob Geldof je to zabranio. Njegova menadžerka Marta Trup ispričala je da ga je to slomilo:

-Pozvao me je, bio je strašno uznemiren i zbunjen što deca neće doći. Ali nije to bilo sve. Nije ni sam znao šta želi u životu. Bio je samo jako ljut na sve. Rekao mi je: ‘Marta, više me nije briga ni za šta.’ Onda mi je ostavio i poruku na sekretarici, ali sasvim drugačijeg glasa. Rekao je da sam mu potrebna, zvučao je očajno".

Poslednja osoba s kojom je pričao je dugogodišnja prijateljica i školska ljubav Mišel Benet.

-Pozvao me je i rekao mi da mora da me vidi, rekao je da se sve sje****. Onda je počeo da plače. Zvučao je kao da je sasvim iscrpljen i bez energije.-


Oko pola sata nakon tog poziva, ujutru 22. decembra 1997. godine, Mišel je stigla u njegovu hotelsku sobu u Ric-Karltonu u Sidneju. Pošto nije otvarao vrata, pretpostavila je da je zaspao. Nekoliko sati kasnije, pronašli su ga mrtvog. Istraga je pokazala da je reč o samoubistvu, a u policijskom izveštaju stoji da su ga našli “u klečećem položaju, okrenutog prema vratima”. Tako se obesio. Obdukcija je pokazala da je u telu imao alkohol, kokain, kodein, prozak, valijum i još neke tablete za spavanje.

Pola je umrla tri godine kasnije, u 42. godini, od predoziranja heroinom, a na isti način umrla je i njena i Bobova kćerka Pičiz 2014. godine.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram