Dragana Mirković: Glamurozna proslava 18. rođendana sina Marka

Dragana Mirković: Glamurozna proslava 18. rođendana sina Marka

Autor: | 03/05/2019

0

Folk zvezda Dragana Mirković u svom velelepnom dvorcu u Beču proslavlja sinu Marku 18. rođendan.

Iako je Marko rođen 24. februara, porodica je odlučila da slavlje bude sada kako bi njihovi prijatelji i familija došli u što većem broju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic) on Apr 28, 2019 at 2:12am PDT


-Slavimo ga danas zato što je ovo nedelja slavlja i zato što su svi naši prijatelji i familija, koji su raštrkani po celom svetu, uglavnom slobodni i moći će da doputuju. Dolaze iz svih krajeva sveta, od Švajcarske, Nemačke... pa do Amerike, rekla je s ponosom Dragana Mirković i dodala da će na slavlju biti više od 200 zvanica.

Markova žurka povodom punoletstva biće održana u njihovom dvorcu i to će biti prva proslava tog tipa na tom mestu

-Tonijeva želja je bila da prvo slavlje u dvorcu bude Markovo punoletstvo i to smo mu ispunili - ispričala je kroz smeh ponosno pevačica i dodala da će umesto benda goste zabavljati svetski poznati di-džejevi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic) on Feb 14, 2019 at 10:37am PST

- Niko neće pevati. Markova je bila želja, a iskrena da budem i moja, da angažujemo samo di-džejeve. To je za mene u neku ruku i veliko rasterećenje. Moja deca ne slušaju našu muziku, što ja razumem budući da ne žive u našoj zemlji, a i u tim su godinama kada se sluša neka druga vrsta muzike, rekla je Mirkovićeva.

O poklonu nije htela ništa da kaže, sem da nije reč o skupocenom automobulu.

-Mi smo Marku za 16. rođendan kupili „mercedes“, kada je počeo sa časovima vožnje. Tada ga je vozio u prisustvu jednog od članova porodice, a onda je sa 17 i položio vožnju. Za 18. rođendan dobio je nešto drugo, ali vam ne mogu reći šta, bila je zagonetna Dragana.

Hellomagazin.rs Mirko Tabašević/Instagram