Holivudski zavodnik u tajnosti oženio 14 godina mlađu devojku!

Holivudski zavodnik u tajnosti oženio 14 godina mlađu devojku!

Autor: | 02/05/2019

0

Holivudski zavodnik i jedan od najpoželjnijih neženja na svetu, to više nije. 46-godišnji glumac Džad Lou oženio je svoju 14 godina mlađu devojku Filipu Koen na intimnoj ceremoniji održanoj u Londonu.

Par se odlučio na manju ceremoniju bez velikih holivudskih faca pa su se na popisu gostiju u gradskoj većnici našli samo najbliži prijatelji i članovi porodice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MovieOn | Новости кино (@movie__on) on May 2, 2019 at 9:25am PDT

Glumac koji je igrao slavnog Šerloka Holmsa nije mogao da skine pogled sa svoje prelepe mlade za vreme razgovora na zadnjem sedištu automobila za vreme vožnje, u kojoj su ih uhvatile kamere paparaca. Filipa je tom prilikom ponosno pokazivala i venčani prsten na ruci, piše Daily Mail koji je objavio i nekoliko fotografija mladenaca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jude Law (@jude.law1) on May 2, 2019 at 8:27am PDT

Ona je za tu priliku odlučila da obuče kratku haljinu krem boje u kojoj je otkrila duge noge, čime je prekršila britansku tradiciju, dok je Džad bio naočit u somotskom odelu sa šeširom na glavi.

Slavnom glumcu ovo je drugi brak. S glumicom Sejdi Frost bio je oženjen od 1997. do 2003. godine, s kojom je dobio 22-godišnjeg sina Rafertija koji mu je bio venčani kum, 18-godišnju kći Ajris te 16-godišnjeg sina Rudija. Iz veze s manekenkom Samantom Burk ima 9-godišnju kći Sofiju, a s muzičarkom Ketrin Harding 4-godišnju kći Adu.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty