Danijela Karić i Ivan Mileusnić nasmejani i srećni pred oltarom (foto)

Danijela Karić i Ivan Mileusnić nasmejani i srećni pred oltarom (foto)

Autor: | 02/05/2019

0

Danijela Karić i Ivan Mileusnić zavetovali su se jedno drugom na večnu ljubav u Hramu Svetog Save, a mi vam donosimo prelepe fotografije sa ceremonije na kojoj su oboje nosili narodnu nošnju.

Danijela i Ivan su juče odlučili da se venčaju u crkvi u nošnji. Ona je ponela narodnu nošnju koja pripada njenoj prabaki Jefimiji, a imali su poteškoća da pronađu nošnju za njega iz razloga što je juče bio praznik. Danijela je ispričala da se bojala da li će sve izdržati zbog trudnoće.

- Nije mi bilo naporno - rekla je ona za Blic.

- Presrećni smo, ovaj dan smo oboje sanjali celog života - rekli su mladenci uglas.

Među prvima je ispred Hrama stigao njen otac Dragomir Karić. On je sa sobom poveo trubače uz koje se sve vreme veselio, a svi su ga gledali zbog mašne sa printom srpske zastave.

"Navikli ste da smo originalni zato se venčavano u narodnoj nošnji, jer je to tradicija od babe. Čuvajte tradiciju jer tradicija nas održava", poručila je mlada pred sam čin venčanja, a potom su zaigrali kolo sa Dragomirom.

Danijela i Ivan na večnu ljubav zavetovali su se pred 11 sveštenika, a venčao ih je episkop Stefan Šarić.

Među brojnim zvanicama, našli su se i poznati parovi Danijela i Stefan Buzurović, Mirka Vasiljević i Vujadin Savić, kao i proslavljeni fudaler Crvene Zvezde, Dule Savić sa suprugom Marinom. Svadbeno veselje svojim prirustvom ulepšala je i Aleksandra Troicki, kao i pevačica Saška Janković.

hellomagazin.rs ATA Images