Čarlijevi anđeli nakon 18 godina ponovo na okupu: Lusi je dobila svoju zvezdu!

Čarlijevi anđeli nakon 18 godina ponovo na okupu: Lusi je dobila svoju zvezdu!

Autor: | 02/05/2019

0

Glumice Kameron Dijaz, Dru Barimore i Lusi Liu pre punih 18 godina snimile su zajedno veliki hit, film 'Čarlijevi anđeli' koji je tri godine kasnije dobio i svoj drugi nastavak. Ovu veselu i atraktivnu trojku od tada nismo imali puno prilike videti zajedno na okupu, a sada ih je spojio jedan divan trenutak.

Malo ko se ne seća Kameron Dijaz, Dru Barimor, Lusi Liu u akcionoj komediji 'Čarlijevi anđeli' koja se snimala 2000. Osim što ih je taj filmski projekat proslavio i osigurao neverojatnu zaradu, glumice su se itekako zbližile na snimanju i postale iskrene prijateljice.

To najbolje vidimo na primeru Dijaz i Barimor koje su i danas nerazdvojne uprkos tome što se Kameron pre nekoliko godina povukla iz Holivuda.

Ali, da su uvek najbolja podrška i za treću koleginicu iz filma, dokazale su okupivši se na šetalištu slavnih na Beverli Hilsu gde je Lusi Liu dobila svoju dugoiščekivanu zvezdu.

Za tu priliku lepa Amerikanka kineskih korena obukla je svilenu haljinu romantičnog uzorka, dok su joj se koleginice pridružile u takođe trendi izdanjima.

Kameron je pokazala svoju opuštenu stranu u trapez farmerkama i belom sakou, kosu podignuvši u neuredni rep, a Dru se opredelila za laganu haljinu te vrtoglavo visoke sandale.

Nakon nekog vremena na fotografisanju im se pridružila Demi Mur koja se pojavljuje u drugom nastavku filma. Zgodne holivudske glumice oduševile su okupljene na najpoznatijem šetalištu u Los Anđelesu.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty