Opra Vinfri već ima poklone za kraljevsku bebu

Opra Vinfri već ima poklone za kraljevsku bebu

Autor: | 01/05/2019

0

Vojvode od Saseksa, princ Hari (34) i Megan Markl (37), trebali bi da postanu roditelji svaki trenutak, a dok čekamo objavu rođenja, obožavaoci kraljevske porodice nagađaju pol i ime deteta.

O bebi se oglasila i američka TV ikona, Opra Vinfri (65), koja je priznala da je već odabrala darove za novog člana.

- Imam standardni poklon koji dajem ljudima do kojih mi je jako stalo. Ne znam koje će biti ime niti pol deteta, ali ova beba imaće dovoljno knjiga za ceo život - otkrila je Opra.

Vinfri, poput bračnog para Kluni i Bekamovih, činila je zvezdanu holivudsku postavu na venčanju britanskog princa Harija i Megan Markl prošle godine, a kasnije je postala bliska s Meganinom majkom, Dorijom Ragland (62).

Inače, princ Hari nedavno je otkrio da se potajno u Londonu našao s Oprom i dogovorio da će zajedno snimiti dokumentarac o mentalnom zdravlju. Njih dvoje biće izvršni producenti i tvorci dokumentarne serije za Apple. Na ideju za projekat došli su jer princ Hari temu mentalnog zdravlja smatra najvećim problemom nakon klimatskih promena.

Princ Hari u saradnji s bratom Vilijamom (36) i njegovom suprugom Kejt (37) već je 2017. pokrenuo inicijativu 'Heads Together' čiji je cilj suzbiti predrasude u vezi osoba s mentalnim problemima.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Slične Vesti

Pročitajte još