Mirjana Bobić Mojsilović: Gospodin pravi je svaki muškarac koji na vreme shvati da je bio gospodin pogrešni

Mirjana Bobić Mojsilović: Gospodin pravi je svaki muškarac koji na vreme shvati da je bio gospodin pogrešni

Autor: | 30/04/2019

0

Mirjana Bobić Mojsilović prvo nas je osvojila kao novinar, a potom kao književnica i slikarka. Danas je jedna od naših najčitanijih spisateljica, njene knjige se prepričavaju, svaka se žena i muškarac može u njima lako pronaći.

Njene drame već dugo žive i na pozorišnim daskama, a ona zajedno sa glumcima iz svojih predstava putuje po zemlji i svetu i beskrajno uživa u susretima sa pozorišnom i čitalačkom publikom. Knjiga "Gospodin pogrešni" naći će se i na televiziji kao TV serija u Australiji.

Šta je za vas ljubav? Kakav treba da bude savršen muškarac? A kakva treba da bude savršena žena - za njega?

- Savršen muškarac nalazi se u mojim romanima "Traži me", koji je nedavno izašao u "Laguni", i u romanima "Happy end", "Majke mi bajka", i donekle u romanu "Glad", koji izlazi na jesen.

U "Muškoj azbuci" otkrili ste da odlično poznajete "muški mozak", kako da izbegnemo "gospodina pogrešnog"?

- Ne možemo ga izbeći. Svako ima u svojoj ljubavnoj biografiji gospodina pogrešnog. Ali gospodin pravi je svaki muškarac koji na vreme shvati da je bio gospodin pogrešni. Prosečan srpski muškarac je razapet, na neki način i muškarci i žene danas su žrtve novog stila života koji promoviše telo i novac, a svima nam je najveći problem - duša.

A i ako uspemo da ga izbegnemo, Australijanci sigurno neće, tamo se snima serija upravo po vašoj knjizi "Gospodin pogrešni"... Da li je počelo snimanje? Znate li neke detalje? Kako vam je to zvučalo kada ste čuli? Da li će neko i ovde možda snimiti neku seriju ili film po vašim knjigama?

- Prava za snimanje serije su otkupljena i ona važe dve godine. To znači da u tom periodu moraju da započnu produkciju. Za sada nemam nikakvog uticaja ni na šta, ali nadam se da će uspeti i da im prava neće propasti. A ako se to desi, onda ću vam se javiti iz Australije, sa premijere.

https://www.instagram.com/p/Bw4R3pfnEFy/

hellomagazin.rs Mirko Tabašević

Najnovije vesti