Melanija Tramp proslavila 49. rođendan u čipki i omiljenim cipelama

Melanija Tramp proslavila 49. rođendan u čipki i omiljenim cipelama

Autor: | 28/04/2019

0

Japanski premijer Šinzo Abe u pratnji supruge Aki trenutno se nalazi na osmodnevnoj turneji Evropom i Severnom Amerikom, a dolaskom u Belu kuću prisustvovali su privatnoj državničkoj večeri u društvu predsedničkog para Tramp na kojoj su istovremeno proslavili Melanijin 49. rođendan.

Uvažene goste iz Japana u Beloj kući, prva dama Amerike Melanija Tramp dočekala je u formalnom izdanju kojim je dominirao laskavi model bele haljine od čipke.

Spomenuta kreacija viđena na Melaniji delo je poznate njujorške dizajnerke Lele Rose, a u prodaji se donedavno nalazila po ceni oko 1500 evra.

Ovu romantičnu haljinu ukrašenu čipkom, Melanija je tradicionalno začinila omiljenim stiletto cipelama u sjajnoj, crvenoj boji čiji je prepoznatljiv izgled potplata ponovo dao do znanja kako je reč o modelu s potpisom njenog omiljenog dizajnera obuće Christiana Louboutina.

Na privatnoj večeri u Vašingtonu, Melanija je uz uvažene goste iz Japana proslavila 49. rođendan a povodom njega Bela kuća odlučila je da ga javno čestita uz nespretan izbor fotografije koja je netom nakon objave na društvenim mrežama postala viralni hit.

https://www.instagram.com/p/BwuJs2Mgqol/

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Pročitajte još