Sestre Bekvalac danas slave: On je u njihov život uneo najsavršeniji haos

Sestre Bekvalac danas slave: On je u njihov život uneo najsavršeniji haos

Autor: | 24/04/2019

0

Poznato je koliko su sestre Bekvalac vezane a tu ljubav prenele su i na svoju decu.  Zajedno uživaju u njima značajnim momemtima, a pošto danas sin najmlađe sestre Kristine slavi rođendan i mama i tetke su preponosne. Prvo je Noi na društvenim mrežama mama čestitala rođendana, a onda i tetka Nataša.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kristina Bekvalac (@kristinabekvalac) on Aug 18, 2018 at 11:56am PDT


– Pre tačno dve godine na današnji dan u naše živote je uleteo ovaj mali žuti… U njih je uneo potpuni, najlepši i najsavršeniji haos… Svaki dan nas muči i uči… Svaki dan smo zahvalni na novim životnim lekcijama kojima nas uče naša deca. Roditeljstvo je najteža i najdivnija uloga u mom životu. Ponekad mislim da nisam dorasla istoj, ali osećam da je sve kako treba da bude. Peco i Noa, hvala vam što ste baš nas izabrali za mamu i tatu. Volimo vas beskrajno. Žuti, srećan rođiš – napisala je dizajnerka a onda se  i Nataša nadovezala originalnom čestitkom.

-Srećan rođendan Noklice,beli moj dečko. Nikada neću zaboraviti momenat kada sam te pravo iz stomaka tvoje mama Kike uzela u svoje ruke prelepog i glasnog kao sto si i sad i uživam što već sada vidim da će te moja Kata maltretirati ceo život kao sto Kika jos uvek maltretira mene. Voli te tetka Naki- napisala je pevačica.

Hellomagazin.rs Mirko Tabašević/Instagram