Rođendansko iznenađenje: Kraljevska porodica objavila novu fotografiju princa Luisa

Rođendansko iznenađenje: Kraljevska porodica objavila novu fotografiju princa Luisa

Autor: | 23/04/2019

0

Povodom prvog rođendana najmlađeg člana porodice Kejt Midlton i princa Vilijama, malenog Luisa, na Instagramu Kensingtonske palate objavljene su njegove najnovije fotografije, koje pokazuju kako je njihov mlađi sin pravi mali šarmer s dva zubića.

Obožavaoci kraljevske porodice s nestrpljenjem su čekali 1. rođendan malog princa Luisa, znajući kako će tada najzad kraljevska porodica da objavi nove fotografije malenog naslednika. Čak tri fotografije neodoljivog mališana objavljene su na službenim profilima društvenih mreža povodom rođendana koji je danas, 23. aprila.

https://www.instagram.com/p/Bwkq68KF-xS/

Veštom oku ne može da promakne činjenica da je maleni Luis 'kombinacija' svog starijeg brata Džordža i sestre Šarlot, a sve je osvojio širokim osmehom koji je otkrio i dva prva zubića. Izvori bliski kraljevskoj porodici tvrde kako je princ Luis izrazito vesela i vedra beba, koja se često smeje.

https://www.instagram.com/p/Bwkq--RFHDM/

I ovu fotografiju snimila je ranije ovog meseca Kejt Midlton na njihovom seoskom imanju u Norfolku. Inače, Kejt je zaljubljenica u fotografiju te je upravo ona sama zaslužna za neke od najlepših porodičnih fotografija i portreta.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty
Tagovi:

Pročitajte još

Najnovije vesti