Uskoro stiže beba: Meganina majka Dorija stigla u Britaniju

Uskoro stiže beba: Meganina majka Dorija stigla u Britaniju

Autor: | 22/04/2019

0

Dorija Ragland (62) stigla je u Veliku Britaniju, javljaju britanski mediji i spekulišu da Megan Markl (37) svakog trenutka treba da se porodi.

Meganina majka otkazala je ovonedeljne časove joge, unajmila šetačicu pasa i angažovla prijatelje da joj se brinu o kući u Los Anđelesu dok je ona u Londonu.

- Kao i svaka majka, Dorija želi da bude uz svoju ćerku u takvim seizmičkim trenucima u životu - rekao je izvor za The Sun.

Porođaj bi trebao da bude u njihovom novom domu, u Frogmor Kotidžu, gde su se nedavno i preselili. Iako bolnicu nisu potpuno isključili, zbog mogućih komplikacija, Megan želi da porođaj obavi u svom domu, poput kraljice Elizabete (93) koja je svoju decu rodila u Bakingemskoj palati ili rezidenciji Klarens, prenosi Daily Mail. Kraljica je takođe rođena van bolnice, u kući bake i dede.

Par je odbio mogućnost rađanja u bolnici St. Mary's, gde su rađale pokojna princeza Dajana i supruga princa Vilijama (36), Kejt Midlton (37).

Porođaj je samo jedna od stavki koje se protive kraljevskom protokolu. Naime, kraljevski protokol kaže da Megan ne sme da otkrije pol deteta, kao što ne sme ni da organizuje zabavu povodom darivanja deteta. Običaj poput darivanja detetu ćebenceta neće biti potreban, jer za kraljevske bebe G. H. Hurt&Son izrađuje ćebenca poslednjih stotinjak godina. Pored zabrane porođaja, protokol takođe nalaže prvo fotografisanje deteta prilikom izlaska iz bolnice. A ono najvažnije jeste prvo se javiti kraljici. Kada kraljevsko dete stigne na svet, kraljica mora biti prva obaveštena i mora da prouči sve detalje o bebi pre nego što se s ikakvim informacijama izađe u javnost. Isto tako, ukoliko je beba rođena pre 8 sati ujutro kraljica se ne sme buditi.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Slične Vesti

Pročitajte još