Striptizeta napala Dženifer Lopez: Ukrala mi je priču, želim pare! (video)

Striptizeta napala Dženifer Lopez: Ukrala mi je priču, želim pare! (video)

Autor: | 22/04/2019

0

Dženifer Lopez (50) pre nekoliko dana je sa svojim pratiocima na Instagramu podelila fotografiju na kojoj pozira u mini roze bikiniju, s kojom je htela da promoviše svoj novi film 'Hustlers'. Film prati živote bivših striptizeta koje su odlučile da pokradu svoje bogate klijente s Vol Strita, što se zapravo i dogodilo u stvarnom svetu pre nekoliko godina.

Jedna od striptizeta, Samanta Barbaš (46), koja je zbog toga osuđena na pet godina uslovne kazne, tvrdi da je film zapravo pokrao njenu životnu priču i traži naknadu od producenata i pevačice.

- Ako zarađuje na mojoj priči, onda bih trebala da prizna da je to moja priča i valjda zaslužujem nekakvu naknadu. Zaustavićemo snimanje jer sam krivo predstavljena - rekla je Samanta za New York Post.

Ova bivša striptizeta bila je kolovođa bande. Ona je, zajedno s još nekoliko koleginica, drogirala muškarce, a potom bi im 'očistila' kreditne kartice. Namerno su ciljale na oženjene tipove, koji onda ne bi mogli svojim porodicama da priznaju gde je novac nestao.

- Počašćena sam što me ona glumi, ali mislim da bi prvo trebala da priča sa mnom. Ja jedina znam celu istinu - rekla je bivša striptizeta nedavno, ali je kasnije okrenula ploču i odlučila da tuži ljude koji stoje iza filma. Danas je, tvrdi, poslovna žena.

- Imam svoj spa centar i uskoro otvaram drugi. Ja sam uspešna poslovna žena - kaže za kraj.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty
Tagovi: Dženifer Lopez

Najnovije vesti