LIFE voćna energija za svaki dan

LIFE voćna energija za svaki dan

Autor: | 22/04/2019

0

Moderan način života onemogućava nam da se u dovoljnoj meri posvetimo svom telu, a hrana koju unosimo najzaslužnija je za to kako ćemo izgledati i kako ćemo se osećati.

Redovna konzumacija voća značajno doprinosi opštem stanju organizma. Voće je bogato vitaminima, mineralima, ima visok sadržaj vode i vlakana, hidrira naše ćelije, neguje telo, utiče da se osećamo bolje, lepše, odmornije. Pored svežeg voća, odlična dopuna zdravoj i izbalansiranoj ishrani svakako su Nectar Life 100% voćni sokovi. Oni ne zavise od sezone, pa nam na taj način mogu pružiti korisne sastojke iz određenih vrsta voća tokom cele godine.

Da bi sok bio deklarisan kao 100% ne sme da sadrži ništa osim voća i eventualno dodatih vitamina radi obogaćivanja proizvoda. U njihovoj proizvodnji koristi se voće čiji se kvalitet pažljivo ispituje tokom svih faza proizvodnje, proverenog je porekla, potpuno je mikrobiološki i bakteriološki ispravno, a zanimljivo je i da neki tehnološki procesi i ekstrakcije mogu čak povećati sadržaj određenih vitamina i antioksidanasa u industrijskim sokovima, kao što je na primer slučaj sa narom. Dakle - voćna energija koja čisti i jača organizam i pomaže održavanju zdravijeg životnog stila.

ČUVA ONO ŠTO VREDI
# NIKO KAO LIFE

hellomagazin.rs Promo
Tagovi: Nectar