Jovana Stojiljković osvojila srce glumca za kojim uzdišu dame u čitavom regionu?

Jovana Stojiljković osvojila srce glumca za kojim uzdišu dame u čitavom regionu?

Autor: | 22/04/2019

0

Mlada i perspektivna glumica Jovana Stojiljković nije neko ko preterano eksponira svoj privatni život, a intimu radije čuva za sebe, o čemu govori i podatak da nema društvene mreže, za razliku od većine javnih ličnosti.

O dešavanjima na njenom ljubavnom planu takođe se ne zna mnogo, izuzev toga da je bila u ozbiljnoj ljubavnoj vezi sa proslavljenim mladim košarkašem Bogdanom Bogdanovićem.

Ipak, pojavila se informacija da je lepa Jovana započela novu romansu sa 12 godina starijim kolegom, koga obožavaju mnoge žene u regionu, a sa pravom važi za jednog od najzgodnijih balkanskih glumaca...

Lepa i talentovana glumica Jovana Stojiljković (27) i njen deset godina stariji kolega Goran Bogdan već nekoliko meseci su u vezi piše Gloria.

Pošto su im se ukrstili životni i umetnički putevi, glumci, Beograđanka Jovana Stojiljković i Zagrepčanin Goran Bogdan otpočeli su pre nekoliko meseci vezu uvereni kako kilometri nisu prepreka za snažne emocije. Njih dvoje su glumili u serijama "Jutro će promeniti sve" i "Senke nad Balkanom", ali nisu imali zajedničke scene.

https://www.instagram.com/p/Bc14XFGBrPT/

Akteri ove ljubavne priče nedavno su i sami potvrdili da među njima postoje jake emocije, kad je Goran iznenadio Jovanu velikim buketom cveća posle premijere “Nečiste krvi”, u kojoj je ona briljantno odigrala glavnu ulogu, u Narodnom pozorištu.

Pozvali su Gorana i pitali ga da li je raspoložen da se sa Jovanom slika za Gloriju, a on im je odovorio: “Naravno da ne”. Takođe, dodao je da nije promenio stav i da i dalje ne želi da priča o privatnom životu i devojci.

https://www.instagram.com/p/Bs8fGIdAAe8/

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Najnovije vesti