Nevena Božović u čarobnoj venčanici specijalno kreiranoj za nju (video)

Nevena Božović u čarobnoj venčanici specijalno kreiranoj za nju (video)

21/04/2019

0

Nevena Božović udala se u Budvi za pilota Nikolu Ivanovića, koji nije žalio para za svadbeno veselje! Iako se isprva šuškalo kako su sudbonosno "da" izgovorili pred 100 ljudi, zvanica je zapravo bilo 300, a i brojni drugi detalji sa venčanja isplivali su u javnost za manje od 24 sata.

- Mladenci su se složili da je najbolje vreme za svadbu kraj aprila. Vrlo brzo su se dogovorili da svadba bude u Budvi, odakle je mladoženja rodom, a odmah je i odluka pala da svadbeno veselje organizuju u svečanoj sali jednog hotela. Ta sala je jedna je od najglamuroznijih u Budvi, te je to bio jedan od razloga što su odabrali da baš tu naprave svadbeno veselje. Ipak, morali su da smanje broj gostiju sa planiranih 450 na 300 jer taj prostor ne može da primi više od toga.

- Kada 300 gostiju pomnožite sa skoro stotinu evra, koliko košta 'stolica' u hotelu, jasno je da su na svadbeni ručak potrošili nekoliko desetina hiljada evra. Osim toga, Nevena je tražila i da ambijent bude specijalno dekorisan za svadbu, da svaki sto bude ukrašen buketima svežeg cveća, ali i da na svakoj stolici goste dočeka mali znak pažnje od mladenaca - ispričao je izvor blizak ovom paru.

https://www.instagram.com/p/BwhhMbcnTyV/

- Nevena je oduvek želela da se uda u venčanici koja je specijalno kreirana za nju, te je angažovala jednog od naših najpoznatijih dizajnera za tu priliku. Dala mu je osnovne smernice kako želi da izgleda njena venčanica i na kraju je dobila ono o čemu je maštala, pa nije žalila što je za haljinu na kraju dala 5.000 evra.

 

- S druge strane, Nikola se odlučio za klasično crno odelo sa potpisom stranog dizajnera, koje ga je koštalo upola manje nego Nevenina venčanica. Nevenina želja je bila da Petar Grašo otpeva pesmu za prvi mladenački ples, a Nikola joj je ispunio tu želju i nije mu bilo mnogo da iskešira 15.000 evra, koliko je hrvatski pevač tražio. Osim toga, Nikola je angažovao i Jelenu Tomašević, koja je zabavljala goste nakon Graša, dok su za dobru atmosferu na svadbi bile zadužene devojke iz benda Frajle - zaključio je izvor.

https://www.instagram.com/p/BwhgvqKH6P9/

hellomagazin.rs/M G Mirko Tabašević