Jelena Karleuša i Duko Tošić: Kraj ljubavi i braka počinje na društvenim mrežama?

Jelena Karleuša i Duko Tošić: Kraj ljubavi i braka počinje na društvenim mrežama?

Autor: | 21/04/2019

0

Nakon teškog i turbulentnog perioda u kojem je preživela mnoge emotivne krahove, u kojem je ostala bez majke i bila meta tabloida, Jelena Karleuša se svim silama trudila da sačuva svoj brak sa Duškom Tošićem.

Iako je uspela da nastavi sa životom i radom, Jelena i dalje ne želi da komunicira sa novinarima, i svoju privatnost i život čuva samo za sebe, ali to ne umanjuje interesovanje medija.

Svaki njen postupak, post i objava na društvenim mrežama se prati, kao i njenog supruga Duška. Nedavno je objavljeno da je Tošić prestao da prati svoju suprugu na Instagramu, što je izazvalo pravu lavinu komentara, a sada je to isto učinila i ona, izbrisavši Duška sa liste ljudi čije objave prati na ovoj društvenoj mreži.

Pošto su se u javnosti već pojavile spekulacije da je njihovom braku došao kraj, kao i da je Duško već podneo papire za razvod, ovaj njihov potez je samo dodatno podgrejao priču.

Da li se zaista radi o kraju ljubavi i braka nakon svega što su zajedno prošli i odlučno ćutali pred javnošću ne želeći nikoga i ništa da komentarišu, ili je pak u pitanju nešto sasvim drugo, saznaćemo kada oboje odluče da se obrate javnosti. Do tada sve ostaje na nivou spekulacija i nagađanja.

Šta vi kažete?

Da li će Jelena i Duško uspeti da sačuvaju brak?

Ne, previše toga se desilo, bolje je da se razvedu
Da, jači su od svega, ništa ih neće razdvojiti

Pogledajte rezultate

Loading ... Loading ...

hellomagazin.rs/m.g. Antonio Ahel/ATA Images