Koji je razlog što je Baron Tramp uvek daleko od očiju javnosti?

Koji je razlog što je Baron Tramp uvek daleko od očiju javnosti?

Autor: | 16/04/2019

0

Američki predsednik Donald Tramp i njegova supruga Melanija imaju jednog zajedničkog sina, Barona Trampa. Ipak, za razliku od njegovih roditelja i sestara i braće po ocu, šira javnost skoro nikada nema priliku da vidi ovog dečaka.

Zbog toga se mnogo spekuliše šta je zapravo razlog tome. Bilo je mnogo teorija, sumnji i priča, ali čini se da je isplivao istiniti razlog...

Razlog zašto se Baron Tramp ne pojavljuje u javnosti jeste njegova majka Melanija. Nedavno je otkrila da ne želi da Baron bude u centru pažnje javnosti.

Naime, Melanija je imala teško detinjstvo dok je odrastala u siromašnoj porodici u Sloveniji. Oduvek je želela da postane poznata, ali nije bila spremna da se suoči sa svim poteškoćama koje nosi slava.

Kada se porodila u 36. godini, obećala je sebi da neće dozvoliti da Baron prođe sve ono kroz šta je ona morala da prolazi. Baron je njeno prvo i jedino dete.

- Deca treba da budu pošteđena svega. Ja ga štitim. Želim da ima normalno detinjstvo koliko god je to moguće - rekla je u nedavnom intervjuu.

hellomagazin.rs Guliver/Getty