Ana Nikolić u studiju, radi na novom albumu: Srećna sam, ali i tužna

Ana Nikolić u studiju, radi na novom albumu: Srećna sam, ali i tužna

Autor: | 16/04/2019

0

Povratak na estradu posle dužeg perioda ponekad zaliči i na kretanje od samog početka, ma koliko godina karijere imali iza sebe. Ana Nikolić savršeno dobro zna da taj put nije ni malo lak, ali ne želi da odustane.

Iako se maksimalno posvetila svojoj ćerkici Tari, odlučila je da se vrati muzici i pesmi, ali i da svoju liniju ponovo dovede u top formu.

Svesna da su je se fanovi uželeli, ali i da je muzika medij kroz koji najlakše i najbolje može da iskaže sve svoje emocije, Ana vredno radi na novom albumu uz proveren dvojac Marinu Tucaković i Darka Dimitrova.

Pošto je turbulentni period za njom prepun emocija, Ana veruje da će novi album biti i dosta ličan.

- Dođem tako u studio i krenem da radim na pesmama, uđem u gluvu sobu... i oživim, ali bukvalno! Tu sam ja ona prava, najiskrenija... Nema kalkulacija, nema ničeg lažnog... Samo čista emocija koju nosim i koju ne umem da iskažem nikako drugačije... Ovde sam srećna, a tužna! - napisala je Ana na Instagramu uz fotografiju iz studija.

Njeni fanovi, ali i mnogobrojne kolege i koleginice su joj uputili reči podrške, s nadom da će album biti ubrzo gotov i da će pevačicu videti ponovo na sceni.

 

hellomagazin.rs/m.g. ATA Images/Instagram
Tagovi: ana nikolić