Apsolutni modni trend: Skechers patike D`Lites 3.0 osvajaju svet!

Apsolutni modni trend: Skechers patike D`Lites 3.0 osvajaju svet!

Autor: | 15/04/2019

0

Uticajne Beograđanke iz online sfere, modni urednici renomiranih fashion magazina i drugi predstavnici medija, imali su priliku da se upoznaju sa najnovijom kolekcijom Skechers chunky patika – D`Lites 3.0, ali i da izaberu svoj par koji će ovog proleća šetati gradskim ulicama.

Skechers D`Lites 3.0 patike, koje su već osvojile modne piste Njujorka, Berlina i Londona, osvojile su i naše devojke, na promociji održanoj 10. aprila na “vrhu Beograda”, u SkyLounge baru hotela Hilton. Zaštitno lice kampanje u Srbiji je mlada influenserka Jana Dačović.

Skechers D`Lites 3.0 modeli spajaju apsolutni svetski modni trend i savršenu udobnost, koja je brendu Skechers oduvek bila u fokusu, jer imaju tzv. air-cooled uložak od memorijske pene.

Skechers-ove chunky patike D`Lites 3.0 savršeno se kombinuju uz različite autfite, pa ih možete nositi uz džins, sako i pantalone, duge ili kratke suknje, lepršave prolećne i letnje haljine. Smelost u dizajnu i kombinovanju stilova i boja, kao i siguran i lak korak, glavna je modna poruka brenda Skechers za nastupajuću sezonu.

hellomagazin.rs Skechers/Promo
Tagovi: Skechers