Fanovi zabrinuti: Severina završila u bolnici na operaciji?

Fanovi zabrinuti: Severina završila u bolnici na operaciji?

Autor: | 11/04/2019

0

Severina (46) je iznenadila pratioce na Instagramu fotografijom iz bolničke sobe. Seve je objavila fotografiju rano jutros, ali ju je kasnije izbrisala.

Zabrinula je obožavaoce fotografijom na kojoj leži u bolničkom krevetu. Kako piše večernji list, pevačica je u bolnici završila zbog rutinske operacije hernije.

Davor Grgin iz Severininog PR tima objasnio je kako se radilo o operaciji hernije zbog koje pevačicu očekuje dve nedelje mirovanja nakon kojih se vraća svojim poslovnim obvezama.

- Severina je juče podvrgnuta rutinskoj operaciji hernije koja joj je već duže vreme stvarala probleme u svakodnevnom životu, ali i prilikom nastupa još tokom prošlog leta, zbog čega je neke od njih bila primorana i da otkaže, budući da su bolovi bili neizdrživi - rekao je Grgin. Dodao je kako je zahvat prošao dobro.

- Severina će već danas biti puštena kući na kućnu negu uz preporuku lekara da miruje dve nedelje. Zahvat je obavljen sada kako bi se Severina što pre vratila koncertnim aktivnostima u susret promovisanju najnovijeg albuma ‘Halo’, koji obara sve rekorde slušanosti u regiji - izjavio je Grgin.

hellomagazin.rs/m.g. Promo
Tagovi: severina

Najnovije vesti