Ekskluzivno: Uz novi Hello! magazin poklon CD s novim pesmama The Frajli!

Ekskluzivno: Uz novi Hello! magazin poklon CD s novim pesmama The Frajli!

Autor: | 11/04/2019

0

U maju 2019. godine,  popularni novosadski bend The Frajle slavi tačno 10 godina od kada su se okupile i započele svoj muzički put. Deset godina putovanja, pesama, smeha, koncerata i neverovatne energije četiri posebne žene - Marije, Nevene, Jelene i Nataše – čini mnogo razloga za slavlje.

The Frajle su desetu godinu odlučile da zaokruže novim albumom obrada koji izlazi u maju, ali do tada, događa se još mnogo toga.

Tako Frajle upravo predstavljaju novu pesmu, „Negativ“, u kojoj su ostvarile saradnju s jednom od najpoznatijih pevačica, Tijanom Dapčević. Ovo nije prva saradnja s Tijanom, s kojom ih veže i dugogodišnje prijateljstvo. Pre par godina s Tijanom su imale saradnju u pesmi „Živote kreni“ aovaj put su izabrale obraditi veliki Tijanin hit „Negativ“ pa su pozvale Tijanu da im se pridruži u ovoj novoj verziji pesme.

 

„Negativ“ je pesma s kojom je Tijana 2002. godine pobedila na Sunčanim skalama a potom po njoj nazvala i album koji je doživeo veliki uspeh.

„Tijana je prekrasna, duhovita divna i svoja. Nakon prve saradnje, znale smo da želimo nešto opet s njom da napravimo, i evo, sve nam se poklopilo na pesmi Negativ. Presrećne smo! I ne možemo da dočekamo da naš novi album Obraduj me dođe konačno u ruke publike“, izjavile su Frajle povodom nove pesme, spota i albuma.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Frajle (@thefrajle) on Mar 7, 2019 at 12:07pm PST

Tijana je na ove reči uzvratila Frajlama istom merom pohvala:

"I eto opet pete Frajle, shvatile su Frajle da im je usfalilo pa su pozvale petu Frajlu. Šalim se naravno! Na moje veliko zadovoljstvo i čast, moje cure drage, pretalentovane i slatke su obradile, mogu reći, jedan od mojih velikih hitova. Pesma je stara 17 godina, napravile su je u novom ruhu, na njihov prepoznatljiv način. Ja sam dala tome ime - frajlizam. Tako da smo se opet divno družile, sa njima je sarađivati pesma, jer im je život pesma, kao i meni. Vratile su Negativ na scenu, iskreno se nadam da će doživeti veliki uspeh, kao i njihov novi album s obradama“.

Obe pesme, „Živote kreni“ te aktuelna „Negativ“ nalazi se na CD-u koji  se nalazi kao poklon uz magazin Hello! koji se može naći na kioscima od 12. aprila. Ovaj CD sadrži osam pesama  i svojevrstan je poklon publici od Frajli i Hello! magazina, kao uvod u studijski album naziva „Obraduj me“ koji izlazi u maju.

„Obraduj me“ je novi album obrada Frajli, a publika ga već s nestrpljenjem očekuje. Nakon nedavno objavljene saradnje s Vannom na pesmi „Ako je vrijedilo išta“ i sada pesmom „Negativ“, Frajle još jednom potvrđuju svoju muzičku posebnost ali i specifičnu prepoznatljivost, koju zaokružuju svojim novim albumom obrada.

Hellomagazin.rs Promo, Instagram

Pročitajte još