Kejt Mos i 16-godišnja ćerka ukrale šou na venčanju slavnog dizajnera

Kejt Mos i 16-godišnja ćerka ukrale šou na venčanju slavnog dizajnera

Autor: | 10/04/2019

0

Zvezdano venčanje modnog dizajnera Marka Džejkobsa za dugogodišnjeg partnera, bivšeg manekena Čarlija Defrančeska, proteklog vikenda u Njujorku privuklo je mnoštvo poznatih osoba uključujući britansku modnu ikonu Kejt Mos koja se na svečanoj ceremoniji pojavila u društvu 16-godišnje kćeri, Lile Grejs.

Poput slavne Kejt Mos, njena 16- godišnja kćer odlučila je da gradi manekensku karijeru, a krajem prošle godine postala je zaštitno lice nove beauty linije s potpisom slavnog američkog dizajnera Marka Džejkobsa koji je proteklog vikenda u Njujorku ozakonio svoju dugogodišnju vezu s bivšim manekenom Čarlijem Defrančeskom.

Na glamuroznom venčanju Marka Džejkobsa, britanska ikona stila Kejt Mos i njena 16- godišnja kćer Lila Grejs bile su jedne od mnogobrojnih slavnih zvanica, a navedenim povodom zablistale su u posebnim svečanim izdanjima.

https://www.instagram.com/p/Bv9uzyjHK8w/

I dok je Kejt plenila pažnju u dugoj haljini maksi kroja koja se ističe bojom burgundca i baršunastim detaljima, njena 16- godišnja kćer i manekenka u usponu plenila je pažnju u minijaturnoj zlatnoj haljini bez naramenica s detaljem trake oko struka.

Spomenuta kreacija viđena na britanskoj ikoni stila je vintage haljina s potpisom britanske dizajnerke Džanis Vejnrajt, a celokupno izdanje Kejt je začinila crvenim sandalama s platforma petom i dodacima poput kompleta nakita od ćilibara i sjajnom torbicom clutch u crnoj boji.

https://www.instagram.com/p/Bv9vTqTHNso/

Mladolik izgled 45- godišnji supermodel naglasila je frizurom neuredne punđe i make-upom u znaku crnog tuša na očima.

U odnosu na slavnu mamu, mlađana Lila Grejs svoje svečano izdanje u minijaturnoj zlatnoj haljini kompletirala je crnim komadima poput baršunastih sandala s platforma petom i torbicom na rame dok je od nakita odabrala decentnu zlatnu ogrlicu.

https://www.instagram.com/p/Bv9fzUMAD7b/

https://www.instagram.com/p/Bv9MkTsAtch/

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Pročitajte još

Najnovije vesti