Jelena Tomašević otkriva na koji način je skinula 5 upornih kilograma!

Jelena Tomašević otkriva na koji način je skinula 5 upornih kilograma!

Autor: | 10/04/2019

0

Jelena Tomašević, po savetima personalnog trenera, od skoro kombinuje nekoliko vežbi, a sve upotpunjuje zdravom ishranom.

Uspela je da skine pet kilograma, ali na takav način da se oni nisu ubrzo "vratili".

- Pre nekoliko godina sam vežbala na akademiji zdravog života i rezultati su bili fenomenalni. I sada, posle skoro dva meseca, vidljivi su. Zadovoljna sam postignutim, a najviše sam vremena provodila na treninzima pred koncert u Sava centru. Sada sam smršala oko pet kilograma, što nije mnogo, ali su otišli s pravih mesta. Biti u formi je jako bitno za moj posao, ali prvenstveno zbog zdravlja - kaže za Blic Jelena Tomašević.

https://www.instagram.com/p/BuoIxIeFn1q/

Osim što je krenula na treninge, Jelena se trudi da vodi računa da se zdravije hrani.

- Od doktora Ilića sam dobila savete u vezi sa ishranom i individualnim programom treniranja i trudim se da ih se pridržavam. Zahvaljujući treninzima osećam se bolje i poletnije, a i izgledam lepše - naglasila je ona.

Pop pevačica kaže da suprug i ona spontano uče ćerku Ninu koje namirnice su dobre i korisne, a koje ne, servirajući joj zdrave obroke koji su u poslednje vreme obavezni na njihovom jelovniku.

- Učimo našu Ninu da je fizička aktivnost bitna za njeno zdravlje, tako da joj ritmička gimnastika za sada najviše prija. Deca treba da imaju sportske navike. Ja sam se kao dete bavila folklorom kao i Ivan, pa želimo da našoj Nini usadimo takve navike - naglasila je ona.

Ivan i Jelena nekada zajedno treniraju.

- Nije često, ali se desi. Svako radi svoje vežbe. Naš posao je takav da moramo da smo u kondiciji - kaže ona.

hellomagazin.rs Miloš Nadaždin