Anastasija otkriva: Posebna pesma koju ću pevati Veljku na svadbi

Anastasija otkriva: Posebna pesma koju ću pevati Veljku na svadbi

Autor: | 10/04/2019

0

Pevačica Anastasija Ražnatović postigla je veliki uspeh sa svoje dve pesme "Savršen par" i "Rane" koja su brzinom svetlosti ušla u srca publike, a nju dovele na sam vrh muzičke scene u regionu. Za portal Pink.rs Anastasija je otkrila da li se nadala uspehu ovih pesama, kada planira da objavi album, ali i šta će svom bratu Veljku Ražnatoviću otpevati na svadbi, koja je planirana za leto ove godine.

–Naravno da sam se nadala uspehu (smeh). Bila sam jako uzbuđena, jedva sam čekala da izađe, pogotovo što je prošlo toliko vremena od prve pesme, ali nisam očekivala takav uspeh. Nadrealno skroz. "Rane" su ozbiljnije malo nego "Savršen par" i malo sam bila skeptična kako će je publika prihvatiti, ali sve je ispalo kako treba i presrećna sam zbog toga - kaže Anastasija.

Sve po tradiciji i običajima: Ceca Ražnatović počela sa pripremama za svadbu sina Veljka

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ? A N A S T A S I J A ? (@raznatovicanastasija) on Apr 7, 2019 at 4:52am PDT


S obzirom na to da je napravila veliku pauzu između dve pesme, otkrila je da li će treća ugledati svetlost dana uskoro, kao i kada će snimiti album.

–Nemam sada neko određeno vreme koje mora da prođe. Kad se sklope sve kockice i sve bude onako kako ja zamislim, tad ću izbaciti pesmu, ali nadam se da će sad proći manje vremena, tako i za album - rekla je mlada pevačica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ? A N A S T A S I J A ? (@raznatovicanastasija) on Feb 17, 2019 at 10:20am PST


S obzirom na to da su dueti veoma popularni u poslednje vreme, otkrila je sa kim bi sa naše javne scene, a da to nije njena majka Svetlana Ceca Ražnatović, ostvarila takvu saradnju.

–Nisam razmišljala o tome jer trenutno gledam da izgradim samu sebe kao ličnost i da to uradim bez dueta i saradnji, a videćemo, posle albuma, ako neka dobra pesma iskoči, što da ne - rekla nam je Anastasija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ? A N A S T A S I J A ? (@raznatovicanastasija) on Jan 31, 2018 at 4:37pm PST


Za kraj, je odgovorila da li će i šta otpevati svom bratu Veljku na njegovoj svadbi sa Bogdanom Rodić koja bi trebalo da se desi kroz nekoliko meseci:

–Naravno, da (smeh). Otpevala bih mu "Nagovori majka svog jedinca da se ženi" (smeh) - zaključila je Anastasija.

Hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages, Instagram

Najnovije vesti