Omiljeni dizajner slavnih ozakonio svoju vezu s dugogodišnjim partnerom (foto/video)

Omiljeni dizajner slavnih ozakonio svoju vezu s dugogodišnjim partnerom (foto/video)

Autor: | 08/04/2019

0

Jedna od najomiljenijih dizajnera bogatih i slavnih, čije su cipele i torbice odavno osvojile svet, ove je subote, u društvu najbližih prijatelja, proslavio jedan od najvažnijih dana u svom životu. Mark Džejkobs ozakonio je svoju dugogodišnju vezu sa Čarlijem Defrančeskom u restoranu The Grill na Menhetnu.

Da je 'uplovio' u bračne vode, Mark Džejkobs pohvalio se na svom Instagram profilu, objavivši fotografiju svoje ruke na kojoj je vidljiv venčani prsten, ali stavivši fokus na manžetne izrađene od oniksa u obliku pingvina, dar Fabija Zambernardija, dizajnera Prade i Miu Miu.

https://www.instagram.com/p/Bv-fF7JgIgC/

Uz fotografiju slavni je dizajner napisao: 'Sve je u detaljima. Pingvini u svom životu imaju tek jednog partnera i to je za ceo život. Savršeni primer vernosti.'

https://www.instagram.com/p/Bv-RJW_Awct/

 

https://www.instagram.com/p/Bv9mZnBgQ1k/

https://www.instagram.com/p/Bv7wuOBArhN/

Među zvanicima na venčanju našla se i glumica Debi Mazar, kao i modna urednica Ana Vintur, Kejti Grand, Emili Ratajkovski, Bet Midler, Kejt Mos, Naomi Kembel, Kristi Tarlington...

 

Inače, bivšeg manekena Čarlija Defrančeska, Mark Džejkobs zaprosio je tačno pre godinu dana, i zbog toga završio na naslovnicama svih časopisa, a venčanje je održano samo dan nakon Defrančeskovog rođendana.

 

https://www.instagram.com/p/Bv714q9niLz/?utm_source=ig_embed

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty