NEDELJNI HOROSKOP 08.04. - 14.04.

NEDELJNI HOROSKOP 08.04. - 14.04.

Autor: | 08/04/2019

0

Ovan (21. mart - 20. april)

Ostvarili ste uspešne rezultate na različitim poljima i sada zasluženo možete da predahnete od nekih napornih situacija. Kombinacija intuicije i praktične pameti predstavlja dobar model po kojem treba da se upravljate i u budućim aktivnostima. Vođeni unurasnjim ritmom odgovarate na sve emotivne signale koje vam upućuje ljubavni partner. Delujete vrlo privlačno i umete da upotrebite svoj zanosni šarm u pravom trenutku. Vođeni unurašnjim ritmom odgovarate na sve emotivne signale koje vam upućuje vaš ljubavni partner.

Bik (21. april - 20. maj)

Nalazite u dobroj formi i pripremljeni ste na niz poslovnih aktivnosti koje sprovodite u dogovoru sa proverenim timom saradnika i bliskih prijatelja. To što raspolažete sa preciznim informacijama biće vam od velike koristi i predstavlja vašu prednost u odnosu na poslovnu konkurenciju. Ako osećate nedostatak emotivne inspiracije, onda nemojte krivicu prebacivati na svog ljubavnog partnera već budite dovoljno samokritični. Moguće su česte ljubavne nesuglasice i razmirice.

Blizanci (21. maj - 20. jun)

Umete da procenite povoljnu situaciju na poslovnoj sceni i da osmislite dobar nastup ili redosled poteza pred saradnicima. Obratite pažnju na razne mogućnost partnerskog udruživanja koje imate. Važno je da prihvatite poslove za koje imate dovoljno znanja ili iskustva. U ljubavnom životu ne možete da ostanete ravnodučni na nečiji uticaj ili postupke, lagano gubite emotivnu kontrolu. Ipak, sve ide ka pozitivnom raspletu. Pokažite da imate više poverenja u partnera.

Rak (21. jun - 22. jul)

Jasno vam je da narušeni poslovni odnosi ili intrigantne situacije deluju negativno na zajedničke rezultate, kao i na vašu angažovanost. Zbog toga razmišljate o konkretnim promenama ili o nekom novom obliku saradnje. U ljubavnom odnosu iznenadne promene u partnerovom ponašanju i veliki izlivi emocija u vama pobuđuju novu sumnju. Pokušavate da shvatite šta je pravi povod i zbog čega vaš partner sada deluje zadovoljnije ili bezbrižnije u odnosu na prethodni period.

Lav (23. jul - 22. avgust)

Prolazite kroz različite faze stvaralačkog raspoloženja i stalo vam je da sebi obezbedite optimalne uslove. Obratite pažnju na reakciju bliže okoline, jer ponekad ne želite da prihvatite komentare koje doživljavate kao oštru kritiku. U odnosu sa ljubavnim partnerom često preuzimate aktivnu ulogu i spremni ste da promenite neke zajedničke navike koje vas sputavaju. Instiktivno umete da prepoznate pravi momenat i dobar ritam.

Devica (23. avgust - 22. septembar)

Prolazite kroz različite faze stvaralacčkog raspoloženja i mogućnosti, ponekad vam nedostaje dobra volja da ulazite u dijalog ili proširenu raspravu sa neistomišljenicima. Pokažite više tolerancije ili sluha za drugačija rešenja poslovnih problema. Neko ima dobru ideju da vas podrži u nekim važnim situacijama. U odnosu sa partnerom sve može da se promeni na bolje. Učinite nešto čime ćete fascinirati voljenu osobu. Slobodno možete da preterujete u lepim stvarima.

Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

Delujete zadovoljno i dajete svoj maksimum u različitim oblastima. Najbolje potkrepljenje za vas su rezultati koje postižete ili pozitivne reakcije koje izazivate u svom okruženju. Najbolje rešenje je da udružite svoje interese sa osobom za koju vas vezuju slične ideje i iskustvo. Osećate veliki zanos i potrebu da se okušate u nekim novim situacijama. Emotivni izazovi za vas predstavljaju priliku za novim užitkom u odnosu sa voljenom osobom.

Škorpija (23. oktobar - 22. novembar)

Spremno odgovarate na razna pitanja i ispunjavate sve što se od vas očekuje u poslovnoj saradnji. Zauzvrat očekuje vas niz pohvala koje će na vas delovati vrlo stimulativno prilikom sklapanja novih dogovora. Nema razloga da se dvoumite u vezi nečije ponuda koja obećava dodatni prihod. Partner uglavnom prepušta vama da kreirate razne sadržaje iz zajedničkog života. Važno je da to posmatate sa pozitivne strane i da unosite više romantičnih bolja u vaš život.

Strelac (23. novembar - 21. decembar)

Važno je da pravilno testirate sve informacije sa kojima raspolažete i da udružite svoje interese sa osobom koja se nalazi na nekom visokom nivou. Očekuje vas uspeh ili rezultati u poslovima koji se dobro kotiraju među saradnicima. Imate dobru ljubavnu strategiju, tako da ne odustajete lako od svojih ideja bez obzira na na nečiju oštru reakciju. Obradovaće vas neka neobična poznanstva, zanimljivi susreti ili neko kraće putovanje.

Jarac (22. decembar - 19. januar)

U zavisnosti od ličnog interesovanja i motivacije koju imate, osmislite neka nova ili modifikovana rešenja koja će vam donositi najbolje razultate. Potrebni su vam raznovrsni diplomatski maniri ili kompromisna varijanta, kao uspešna formula koja donosi korisne i dugoročnije rezultate. U ljubavnom životu uživate u raznovrsnim situacijama. U odnosu sa voljenom osobom sve postaje moguće, kada se vaša osećanja i misli preklapaju.

Vodolija (20. januar - 19. februar)

Oslanjate se na svoje pregovaračke manire, jer da bez dobre pripreme, plana ili procene nema ni značajnog poslovnog uspeha. Potrebno je da se usaglašavate sa svojim saradnicima oko uvažavanja različitih interesa, kako bi svi oko vas osetili moralnu i materijalnu satisfakciju. Pažnja i razmevanje koje dobijate u krugu svoje porodice deluju vrlo podsticajno. Potrudite se da obradujete sve bliske osobe na neki neuobičajeni način.

Ribe (20. februar - 20. mart)

Neko od saradnika nema dovoljno interesovanja da ispoštuje zajedički poslovni dogovor, što neminovno uslovljava određeni gubitak. Delujete zabrinuto zbog novih informacija i promena koje nagoveštavaju vaši saradnici. Uporno pokušavate u najkraćem roku da rešite neke velike probleme. Skloni ste čestim promenama raspoloženja, kao i društva koje privlači vašu emotivnu pažnju. Nema razloga da se jogunite i da prigovarate svom partneru zbog nekih sitnica.

M G
Tagovi:

Najnovije vesti