Stefan Živojinović zna šta hoće: Nisam želeo da mi se niko meša u izbor

Stefan Živojinović zna šta hoće: Nisam želeo da mi se niko meša u izbor

Autor: | 05/04/2019

0

Mladi pevač Stefan Živojinović objavio je spot za pesmu “Od večeri do jutra”, koji je oduševio njegove obožavaoce. Iako mu je majka folk zvezda Lepa Brena, Stefan je otkrio zašto se nije konsultovao ni sa njom niti sa bilo kim iz porodice kada je birao numeru.

– Novu pesmu nisam nikome puštao, naravno da mi je stalo šta misli moja porodica, ali nisam hteo niko da mi se meša - rekao je Stefan u jutarnjem programu na Prvoj i otkrio kako je izgledalo odrastanje u porodici u kojoj su roditelji javne ličnosti.

–  Mislim da mi talenat još nije priznat u porodici. Kada sam bio mali nisam bio svestan da su mi roditelji poznati,  nama je to bilo nametnuto od rođenja, od malena sam gostovao u emisijama. Naravno da sam ja sada malo medijski interesantniji zbog mojih okolnosti, ali uvek napominjem i novinarima da ne pišu "Brenin sin" nego Stefan Živojinović, ja sam ponosan na svoje roditelje, ali želim da me ljudi shvate ozbiljno i zapamte kao pevača. I saradnici uglavnom imaju stavove "Ok, Brenin sin, super", ali treba skloniti tu barijeru, da se mi upoznamo, popijemo piće, ja sam normalan i željan rada i želim da pokušamo da uradimo nešto malo inovativnije i kreativnije - istakao je Stefan.

 

Hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages, Instagram

Pročitajte još