Hilarija Boldvin prolazi težak period: Čuje se bebino srce, ali nije tako snažno

Hilarija Boldvin prolazi težak period: Čuje se bebino srce, ali nije tako snažno

Autor: | 04/04/2019

0

Supruga Aleka Boldvina, Hilarija, koja s njim ima četvoro dece, objavila je na Instagramu svoju tešku priču kroz koju prolazi, jer želi da pomogne ženama koje se nalaze u sličnoj situaciji.

Iako bi mnoge žene o tome radije ćutale i taj teret nosile same, Hilarija je odlučila da svoje emocije i sve ono kroz šta prolazi podeli sa svima:

- Želim da vam saopštim da ću najverovatnije doživeti pobačaj. Oduvek sam govorila i obećavala sebi da ću ako ponovo ostanem trudna, vesti podeliti sa svima odmah, pa čak i ako zbog toga budem iskusila javnu osudu. Oduvek sam bila potpuno otvorena prema vama u vezi moje porodice, treninga, trudnoća... Tako da ne želim ni ovo da krijem od vas, baš zato što nije tako pozitivno i sjajno kao sve ostalo. Mislim da je važno pokazati istinu... Jer, moj posao je da pomognem ljudima da budu iskreni, realni i otvoreni. Neću se osećati posramljeno i postiđeno zbog ovog iskustva. Želim da budem deo pokreta koji će skinuti stigmu sa pobačaja, da ljudi shvate da je to nešto što je normalno i što se događa. Toliko je tajanstvenosti u toku prvog tromesečja. Za neke je možda ono i u redu, ali ja lično smatram da je vrlo iscrpljujuće. Muka mi je, umorna sam, telo mi se menja. I ja bih trebala sada da se pravim da je sve u najboljem redu - a u suštini nije ni malo. Ne želim da se ikada pretvaram da je sve dobro. Nadam se da razumete - počela je svoju priču Hilarija, objasnivši šta se dešava sa bebom.

Hilarija se ipak nada da će sve biti u redu...

- Dakle, evo šta se dešava: Embrion ima otkucaje srca, ali nisu snažni, i beba ne napreduje previše. Tako da ćemo čekati - a to je najteže. Toliko nepoznanica... Ali šanse su veoma, veoma male da ova trudnoća opstane. Imam potpuno poverenje u svoju porodicu i proći ću kroz ovo, iako je putovanje teško. Blagoslovena sam svojim neverovatnim doktorom, mojim dragim prijateljima, porodicom... Moj suprug i moje četiri veoma zdrave bebe pomažu mi da izdržim, pokazujući mi koliko je život suštinski lep, iako povremeno izgleda ružno. Sreća i zahvalnost koju osećam što sam majka mojim bebama, me kao čarolijom preplave i pruže mi utehu. Budite ljubazni u vašim komentarima. Osećam se pomalo krhko i potrebna mi je podrška. Nadam se da sam deljenjem ovoga pomogla u buđenju svesti oko ove osetljive teme -poručila je Hilarija.

https://www.instagram.com/p/Bvzsc-Nlr0S/

https://www.instagram.com/p/BvXrzz8jQff/

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty