Predstavljena nova kolekcija slavne dizajnerke: Sasvim drugačija Irena Grahovac

Predstavljena nova kolekcija slavne dizajnerke: Sasvim drugačija Irena Grahovac

Autor: | 03/04/2019

0

Naša čuvena modna dizajnerka Irena Grahovac održala je reviju na otvaranju manifestacije “Fashion Selection”.  Kako se od Irene moglo i očekivati, revija je ispunila najviše standarde u svakom smislu, ali je okarakterisana i kao najveće iznenađenje do sada.

Dok su svi očekivali nove krznene kreacije, Irena je prezentovala modele iz svoje kolekcije CONTRA koju čine punjeni “šuškavci” različitih  formi u boji bronze, srebra, bakra i uz nezaobilaznu crnu.

- Tačno je da su svi očekivali krzno, a ja sam prikazala nešto sasvim drugačije. Za publiku je to bilo iznenađenje. Htela sam da postignem upravo taj efekat, stoga sam pre revije izbegavala da dajem detaljne najave koje bi to razotkrile. Liniju  CONTRA radim već 3 godine i postigla je veliki uspeh, tako da je bilo vreme i za njenu samostalnu prezentaciju – objašnjava dizajnerka u čije se modele zaljubila čak i  ćerka američkog predsednika, Tifani Tramp.

Predstavljeni modeli mogu se okarakterisati kao glamurozno avangardni, dizajnerski zanimljivih formi - od onih ukrojenih koji prate liniju tela, do sasvim predimenzioniranih ili pak onih sa nejednakom dužinom, koji su napred kraći, a pozadi duži. Jakne, mantili, dugački prsluci kombinovani su uz prateće detalje od kojih su torbe bile naročito zapažene.

Kolekcija je naišla na ogromno interesovanje publike, a odmah posle revije iza scene se stvorila velika gužva jer su jer su brojne dame požurile da rezervišu model za sebe. Prvi je uzela Verica Rakočević.

- Veliki kompliment je kada koleginica nosi vaš model – prokomentarisala je Irena Grahovac. Za Ireninu reviju se, kao i uvek tražila karta više, a organizatori su se pomučili da smeste sve koji su želeli da pogledaju reviju naše slavne dizajnerke. Iz prvih redova reviju su pratili i Goca Tržan, Ana Kokić, Biljana Lukić sa Ognjanom Radivojevićem, Vesna de Vinča, Sergej Trifunović, Dušica Jakovljević, Suzana Mančić...

hellomagazin.rs Promo
Tagovi: Irena Grahovac