Ana Kokić konačno progovorila o razvodu od Nikole Rađena: Nije bilo kako sam očekivala

Ana Kokić konačno progovorila o razvodu od Nikole Rađena: Nije bilo kako sam očekivala

Autor: | 03/04/2019

0

Početkom ove godine Ana Kokić i Nikola Rađen su okončali brak dug čitavu deceniju. Tim povodom su se oglasili zajedničkim saopštenjem za javnost, istakavši da je odluka bila zajednička, kao i da će ostati u prijateljskim odnosima . Da je period bio težak, ali ne u meri u kojoj je očekivala, Ana je potvrdila za "Blic".

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikola Radjen (@nikola_radjen) on Jul 8, 2017 at 12:04am PDT


–Ja sam dobro. Da li je prošao težak period? Jeste bio težak, ali možda ne toliko koliko sam očekivala. Jednostavno, dobra komunikacija je ostala tu, mi smo i dalje ostali u dobrim odnosima i onda je to na neki način olakšalo i da ja funkcionišem dalje, kao i on. Sve je okej - rekla je Ana koja je dodala da od ćerki nisu skrivali istinu.


– Kako možete deci da objasnite? Morate da budete iskreni, zato što deca sve osete. Svaka gluma je loša gluma, ne treba ih lagati. Ja sam njih uvek gledala kao odrasle i ravnopravne sa nama, tako da nisam želela nikakve bajke da im pričam, uvijanja u šareni papir. Direktno, jednostavno. Daš im odgovor na svako pitanje - iskrena je pop-folk pevačica.
Hellomagazin.rs Mirko Tabašević/Instagram