Majka Dee Đurđević: Ponosna sam na ćerku, jača je od mene

Majka Dee Đurđević: Ponosna sam na ćerku, jača je od mene

Autor: | 02/04/2019

0


Voditeljka Dea Đurđević izašla je kao pobednik iz njene najveće dosadašnje životne brobe . U teškoj saobraćajnoj nesreći, koju je doživela 7. februara, zadobila je jako teške povrede ruke, koja joj je zahvaljujući brzoj intervenciji lekara ipak sačuvana.

Voditeljka je na intetenzivnoj nezi na VMA bila do prošle nedelje, kada je prebačena u Klinički centar Srbije. Najveći oslonac u ovim teškim danima joj je majka Nena, koja je teško podnela ćerkinu nesreću.

View this post on Instagram

 

A post shared by DEA Djurdjevic_official (@deadjurdjevic) on Oct 18, 2017 at 3:19pm PDT


- Hvala bogu, Dei je znatno bolje, oporavak teče kako treba, sada mogu svaki dan da je viđam i presrećna sam zbog toga. Samo to što je prebačena sa intenzivne nege mnogo znači. Odlično je i šali se kao pre. Ona je meni sve i ja ponekad nemam više snage da je gledam u bolnici, mnogo mi je krivo, ali ona tada mene bodri i govori mi kako će sve biti u redu. Ponosna sam na nju, jača je od mene. Mladen je stalno uz nju i to joj puno znači - rekla je Nena za Srpski telegraf.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DEA Djurdjevic_official (@deadjurdjevic) on Sep 23, 2018 at 7:50am PDT


- Jedino što ja mogu da kažem jeste da su lekari sa VMA odlično odradili posao i ceo tim sa profesorom Markom Bumbaširevićem na čelu. Sada nastavljaju sa svojim radom u Kliničkom centru. Mogu da kažem da im dugujem veliku zahvalnost! Što se podrške tiče, o tome ne treba ni pričati, ja sam uz nju u svakoj situaciji - dodao je Dein verenik Mladen Mijatović.

Hellomagazin.rs Luka Šarac/Instagram
Tagovi: Dea Đurđević

Najnovije vesti