"Beauty&me" obeležio 4. rođendan: "Zvezda" događaja bio je novitet koji je centar s ponosom predstavio damama

"Beauty&me" obeležio 4. rođendan: "Zvezda" događaja bio je novitet koji je centar s ponosom predstavio damama

Autor: | 01/04/2019

0
Renomirani domaći estetsko-medicinski centar "Beauty&me" obeležio je 4. rođendan koktelom koji je okupio poznate, negovane dame  Snežanu Savić, Kristinu Radenković, Tijanu Stoisavljević, Milu Ćurčić, Dunju Jovanić, Tamaru Paunović i Enu Jović. Zvanice su se opustile  i uživale u prijatnom ambijentu ovog centra lepote, razmenjujući sa prijatnim osobljem male ženske tajne - savete i novitete iz oblasti nege i  lepote. Ovom prilikom upoznale su se i sa raznovrsnim uslugama koje centar nudi, a zatim su i isprobale neke od aparata.

Kristina Radenković veoma se pozitivno iznenadila kad je u ponudi centra primetila "Med Contour Multipower", trenutno najpopularniji tretman na svetu koji se tiče uklanjanja celulita, zatezanja opuštene kože i uklanjanja masnih naslaga. Tretman je postao planetarno popularan zato što je provereno najbezbolniji i najefikasniji - prosečan rezultat već nakon prvog tretmana u proseku iznosi 2.5 cm manje u obimu. Takođe, ono što ga čini jedinstvenim jeste činjenica da ne zahteva nikakvu pripremu, ne uključuje treninge niti masaže, a nakon tretmana klijentkinje se vraćaju svojim svakodnevnim obavezama bez ikakvih neželjenih efekata.

 

Posebnu pažnju gošće su izrazile u vezi sa uslugom epilacije - reč je o GP FAST bezbolnoj laserskoj epilaciji za sve vrste dlaka i sve tipove kože. To je jedina vrsta ovog zahvata koja se izvodi i leti i zimi, podjednako je primenljiva i na svetlim i na tamnim dlakama i, ujedno, jedina je potpuno bezbolna. Tamara Paunović naročito se zainteresovala za ovu uslugu jer tretmani traju kraće, izvode se bez upotrebe gela i dostupni su tokom čitave godine.

Uz šampanjac i kanapee gošće centra razmenjivale su utiske, primetivši da se "Beauty&Me" na tržištu izdvaja izuzetnom ponudom, a posebno ih je obradovalo što su otkrile mesto na kome mogu dobiti savete i jedinstveno rešenje za svoj individualni problem.

"Zvezda" događaja bio je novitet koji je centar s ponosom predstavio damama - reč je o tretmanu za lice "Hydrafacial". "Hydrafacial" je najnovija, potpuno neinvazivna procedura regeneracije i podmlađivanja kože lica čiji cilj nije samo poboljšanje izgleda kože, već i njeno dubinsko obnavljanje. Na opšte oduševljenje, "Hydrafacial" tretman na licu mesta isprobala je diva domaće filmske scene Snežana Savić, sa zadovoljstvom primećujući brze efekte - već nakon prve procedure.

Za više informacija o centru "Beauty&Me" posetite naš sajt www.beautyandme.rs, gde su dostupni svi detalji o svakom od tretmana, kao i našu https://www.facebook.com/BeautyandMeBeograd/  i Instagram stranicu https://www.instagram.com/beautyandmebeograd/?hl=en. Takođe, možete nas pozvati i zakazati svoj termin potpuno besplatnih konsultacija na sledeće brojeve telefona: 011/40 63 447; 069/355 355 5

hellomagazin.rs Beauty&me
Tagovi: Beauty&me

Najnovije vesti