Suze i radost u istom trenu: Hilari Daf podelila svoju naveću intimu sa čitavim svetom (video)

Suze i radost u istom trenu: Hilari Daf podelila svoju naveću intimu sa čitavim svetom (video)

Autor: | 27/03/2019

0

Lepa glumica Hilari Daf se nedavno porodila i na svet je stigla njena preslatka devojčica kojoj su ona i njen suprug Metju Koma dali ime Benks Vajolet Ber.

Glumica se porodila kod kuće, prirodnim putem u bazenu s vodom, a sada je odlučila i da taj dubokoo intimni trenutak podeli sa svetom.

- Dugo sam se pitala treba li uopšte da objavim ovaj video, pošto je ekstremno ličan... Bilo je apsolutno predivno, prepuno ljubavi ali i šokantno, jer čim sam rodila svoju bebu nas dve smo se zagrlile po prvi put. Kroz glavu mi je proletelo da želim da verujem da mi je ona na taj način rekla: "Dobro obavljen posao mama! Napred naši, napred! Uradili smo to! Zajedno! - objasnila je Hilari prvi susret sa ćerkom samo nekoliko sekundi nakon porođaja, napomenuvši da joj je suprug bio velika podrška u tim trenucima.

- Met mi je pružio sigurnost, smirenost i snagu, a moja mama i sestra su bile tu da me nasmeju, oraspolože, ali i  moji nađeli čuvari koji su se potrudili da sve bude u najboljem redu. Naravno, tu je bio i veliki bata, skriven u lego koskicama. Ne mogu da verujem da se ovaj dan desio pre samo pet meseci! Čini mi se da je Bi s nama oduvek. Vreme već protiče tako brzo, juče je već probala avokado! Kako bilo, osećam se blagosloveno za ovaj ispunjen život i sve ljude u njemu. Srećan ti peti mesec Benks, o da i hvala što su ti grčevi najzad prestali! - poručila je Hilari uz ovaj video koji je izazvao lavinu komentara, ali i poneku suzu jer je zaista ovakav trenutak vredan života.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on Mar 25, 2019 at 10:10am PDT

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty
Tagovi: hilari daf