Nakon 29 godina otkriveno kako se Džulija Roberts spremala za film "Zgodna žena" (video)

Nakon 29 godina otkriveno kako se Džulija Roberts spremala za film "Zgodna žena" (video)

Autor: | 27/03/2019

0

Punih 29 godina prošlo je od premijere filma 'Zgodna žena', koji je proslavio i dvoje glavnih glumaca - Ričarda Gira i Džuliju Roberts - a tek sada je otkriveno kako se jedna od najlepših glumica Holivuda pripremala za ulogu prostitutke koju je tumačila.

Kako je otkrila Barbara Maršal, udovica reditelja filma Gerija Maršala, da bi se što bolje uživela u ulogu, Džulija Roberts družila se danima s prostitutkama na Holivud Bulevaru. U to vreme Barbara je volontirala u klinici u Los Anđelesu, u kojoj su najčešći pacijenti bile upravo prostitutke, a u koju se njen suprug, hipohondar, nije usudio da uđe u strahu da ne dobije neki virus.

 

Zato je nagovorio svoju glavnu glumicu Džuliju Roberts da ode umesto njega i porazgovara s pacijentima. U to vreme glumica neodoljivog osmeha i nije bila preterano poznata. Snimila je film 'Tajanstvena pica', ali 'Čelične magnolije', iako snimljene, nisu još bile prikazane.

 

- Dogovorila sam s dve mlade žene da redovno dolaze u kliniku te sam svakoj platila 35 dolara da se upoznaju s Džulijom i razgovaraju s njom. Nastavila sam sa svojim poslom, a 20 minuta kasnije Džulija mi je doviknula s ulaznih vrata: 'Ćao Barbara, mi idemo da se provozamo, vidimo se kasnije.''

 

U panici je Barbara nazvala svog supruga i rekla mu: 'Tvoja zvezda napustila je kliniku s grupom devojaka i mislim da su se uputile prema Holivud Bulevaru. Sad se brinem, jer šta ako se nikada ne vrati?'

 

Ali Džulija Roberts se vratila, a ostalo je ušlo u istoriju.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Najnovije vesti