Veliki hit u najavi: Neda Ukraden snima duet sa popularnim hrvatskim pevačem?

Veliki hit u najavi: Neda Ukraden snima duet sa popularnim hrvatskim pevačem?

Autor: | 26/03/2019

0

Šta se dešava kada se na snimanju sretnu dvoje vrsnih umetnika kakvi su Neda Ukraden i Goran Karan? Pa razmišlja se o eventualnom duetu! Oboje su kroz karijeru snimali često duetske pesme, ali u ovoj muzičkoj kombinaciji nismo imali prilike da ih vidimo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden) on Mar 21, 2019 at 2:08am PDT


Inače, Nedino gostovanje u Đakovu u prepunom klubu Shine, ostaće upamćeno po izvanrednoj atmosferi, jer je publika pevala u jedan glas svaku Nedinu pesmu, a jedna posebno neobična ekipa ostavila je našu pevačicu bez teksta:

- U mnoštvu fanova jedna ekipa meni posebno odanih fanova iz raznih delova bivše Juge - od Virovitice, preko Požege, Iloka, Vinkovaca do Podgorice, donela mi je prelepo aranžirano cveće i na pergamentu sa zavezanom svilenom trakom dobila sam i dirljivu poruku "Hvala što ste deo naših odrastanja i sazrevanja. Vi ste naša zvezda sreće, ljubavi i snage - rekla je pop zvezda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden) on Mar 23, 2019 at 6:30am PDT

Pop diva je iskoristila ovo gostovanje da obiđe znamenitosti ovog starog slavonskog grada koji krasi poznata katedrala. Neda nastavlja koncertne aktivnosti i ubrzano se priprema za veliki nastup u Las Vegasu početkom maja kada će scenu podeliti sa čuvenim Enrikeom Iglesijasom na European Music Festu.

Hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages, Instagram
Tagovi: neda ukraden