Najpoznatija braća na svetu sa svojim lepšim polovinama na jahti mamili poglede (foto)

Najpoznatija braća na svetu sa svojim lepšim polovinama na jahti mamili poglede (foto)

Autor: | 26/03/2019

0

Nik Džonas i Prijanka Čopra, u ovom trenutku možda najpoznatiji par na svetu, čije venčanje nije silazilo s naslovnica portala, odmaraju se u Majamiju, a pridružili su im se njegov brat Džo Džonas i njegova verenica Sofi Tarner.

Pregršt fotografija iz Majamija objavili su na svojim Instagram profilima, ali one najatraktivnije, na kojima su popularne glumice u kupaćim kostimima ulovili su paparaci.

Nik Džonas je popularni američki pevač, ali i glumac, koji je zajedno sa svojom braćom Džoom i Kevinom činio bend Jonas Brothers. Posle toga je započeo uspešnu solo karijeru.

https://www.instagram.com/p/Bvcn1MFH1rW/

Glumicu Prijanku Čopru oženio je u prošle godine na raskošnom venčanju, a detalji i trošak svečanosti nedeljama su bili top tema showbiz rubrika.

https://www.instagram.com/p/BvcweJjHfFG/

Čopra, inače bivša Mis sveta za 2000. godinu, jedna je od najuspešnijih i najplaćenijih glumica Bolivuda i snimila je preko 50 filmova.

https://www.instagram.com/p/Bvc0o7Gh5tL/

Magazin Time proglasio ju je jednom od najuticajnijih osoba za 2016. godinu, dok ju je magazin Forbes prošle godine uvrstio na listu stotinu najmoćnijih žena sveta. Osim uspešne karijere u Bolivudu, Čopra se probila i na američko tržište nastupom u seriji Kvantiko te filmovima Ventilator, Baywatch i A Kid like Jake.

Verenica Džoa Džonasa Sofi Tarner glumica je iz hit serije 'Igra prestola'.

https://www.instagram.com/p/BvcuojXFNFD/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BvZiuP1Hw_Y/

https://www.instagram.com/p/BvcMBeagSLR/

https://www.instagram.com/p/BveEihCAh3W/

https://www.instagram.com/p/BveD9AMAxIZ/

https://www.instagram.com/p/BvcMTPhHYIi/

hellomagazin.rs/m.g. Instagram/priyankachopra

Najnovije vesti